Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

HDZ i MREŽA idu zajedno na izbore: “Vrijeme je da se Koprivnica oslobodi od SDP-a”

HDZ i MREŽA nezavisnih lista zajednički izlaze na izbore za Vijeća mjesnih odbora na području Koprivnice ovaj vikend. U povodu toga održali su zajedničko druženje na Vinici.

– Na izborima za Vijeća mjesnih odbora na području Koprivnice u koaliciji s našim partnerima iz MREŽE nezavisnih lista pokazat ćemo koliko smo snažni. Na našim listama za Vijeća mjesnih odbora su ljudi koji su prepoznati u svojim mjestima i znaju što je potrebno u odborima. Iako izbori za Vijeća mjesnih odbora nemaju snagu lokalnih izbora, oni su iznimno važni jer se na ovaj način odlučuje o napretku. Na ovim izborima biramo prve suradnike gradske vlasti i upravo iz mjesnih odbora kreću razne inicijative za poboljšanjem svakodnevnog života i rada na području mjesnog odbora – naglasio je predsjednik GO HDZ Koprivnica Ratimir Ljubić.

Predsjednik MREŽE Koprivnica Miljenko Flajs je kazao kako je ovo prva prilika da se Koprivnica oslobodi SDP-a.

-Od preuzimanja vlasti u Koprivnici prije 20-ak godina, SDP u Koprivnici – gradu sporta, radi „političku gimnastiku“. Za sve dosadašnje gradonačelnike i gradonačelnice Koprivnica je bila odskočna daska! Imali smo gradonačelnika – zastupnika u Hrvatskom saboru – predsjednik Uprave Podravke, imali smo i zamjenika gradonačelnika – pomoćnika ministra obrta, pa gradonačelnicu – zastupnicu u Hrvatskom saboru i danas – gradonačelnika – zastupnika u Hrvatskom saboru. To je ta „politička gimnastika“. Vrijeme je da Koprivnica sutra dobije gradonačelnika koji će upravljati iz Koprivnice, a ne Zagreba i prvi korak u ostvarenju tog cilja su izbori za Vijeća mjesnih odbora – ističe Flajs.

FOTO HDZ

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Gori obiteljska kuća, vatrogasci i policija na mjestu događaja

UMALO NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ĐURĐEVCA

Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu. U štaglju ga pronašla prestravljena supruga

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

Obavijest potrošačima

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta. Moguća je prisutnost plastike

VEĆ MJESEC DANA NE OBILAZI TEREN

Zapošljava se vozač Bibliobusa koji će kroz mjesec dana voziti i potpuno novo vozilo

GRADONAČELNIK JAKŠIĆ POTVRDIO NA RKC-U

Doznajemo kolika će uskrsnica biti isplaćena umirovljenicima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati