Hello proslavio 30 godina

Na imanju Sunčano selo u Jagnjedovcu održana je promocija knjige Helene Hećimović „Hello, hello, hello we’re so happy to see you“  u povodu 30. obljetnice djelovanja Kluba za učenje engleskog jezika Hello.

Uz brojne uzvanike te bivše i sadašnje polaznike Kluba, događanju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, koji su pohvalili ogroman doprinos voditeljice Helene Hećimović i njezinih suradnika na odgoju i obrazovanju generacija djece i mladih.

Kroz djelovanje Kluba te mnoge aktivnosti poput ljetnih kampova, predstava, igrokaza i igara djeca su razvijala ljubav prema engleskom jeziku, ali i usvajala životne vrijednosti, družila se i veselila novim izazovima. Pohvale na radu Kluba, kao i na knjizi koja daje presjek njegova djelovanja kroz 30 godina, uputio je i akademik Dragutin Feletar, dok je Helena Hećimović uime svoje obitelji zahvalila svima na podršci te najavila kako će i dalje nastaviti s uspješnim radom, na zadovoljstvo novih generacija.

Helena Hečimović

S obzirom na to da je na Sunčanom selu u tijeku ljetni kamp, polaznici su zajedno s animatorima pripremili scenske nastupe kojima su dali poseban doprinos programu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI