Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nestao je u nedjelju

HGSS pronašao beživotno tijelo starijeg muškarca

Nakon gotovo dva dana potrage, HGSS je jučer, 18. rujna, pronašao beživotno tijelo muškarca koji je u nedjelju nestao na području Plavšinca.

“HGSS Stanica Koprivnica na dežurni je telefon u 20 sati u nedjelju zaprimila poziv od 112 o nestanku starije muške osobe na području Plavšinca te na teren izlazi devet spašavatelja, navode.

Potraga je trajala do dugo u noć te je korištena i termalna kamera na bespilotnoj letjelici. Pošto osoba nije pronađena s potragom se nastavilo i u ponedjeljak 18. rujna 2023. Pet spašavatelja je od ranog jutra nastavilo s pretraživanjem terena. Korišteni su svi resursi koji su bili na raspolaganju ali i dalje nije bilo ni traga nestaloj osobi. Poslije 15 sati pridružilo se još 5 spašavatelja Stanice Koprivnice te su u pomoć pozvani i spašavatelji Stanice Bjelovar i Stanice Orahovica. Iz Stanice Orahovica stigao je i potražni tim (spašavatelj sa psom) te 9 spašavatelja iz Stanice Bjelovar te je ubrzo nakon toga pronađeno tijelo nestale osobe.

“U potrazi su sudjelovali i pripadnici MUP-a te im zahvaljujemo na podršci i dijeljenju informacija bez kojih ne bi bilo uspješno odrađena potraga. Obitelji izražavamo najiskreniju sućut” dodali su iz HGSS-a.

FOTO HGSS

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLIJEDI PRIJAVA ZAVODU ZA SOCIJALNI RAD

Djeca na romobilu izletjela pred auto, ozlijeđena su

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati