Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nestao je u nedjelju

HGSS pronašao beživotno tijelo starijeg muškarca

Nakon gotovo dva dana potrage, HGSS je jučer, 18. rujna, pronašao beživotno tijelo muškarca koji je u nedjelju nestao na području Plavšinca.

“HGSS Stanica Koprivnica na dežurni je telefon u 20 sati u nedjelju zaprimila poziv od 112 o nestanku starije muške osobe na području Plavšinca te na teren izlazi devet spašavatelja, navode.

Potraga je trajala do dugo u noć te je korištena i termalna kamera na bespilotnoj letjelici. Pošto osoba nije pronađena s potragom se nastavilo i u ponedjeljak 18. rujna 2023. Pet spašavatelja je od ranog jutra nastavilo s pretraživanjem terena. Korišteni su svi resursi koji su bili na raspolaganju ali i dalje nije bilo ni traga nestaloj osobi. Poslije 15 sati pridružilo se još 5 spašavatelja Stanice Koprivnice te su u pomoć pozvani i spašavatelji Stanice Bjelovar i Stanice Orahovica. Iz Stanice Orahovica stigao je i potražni tim (spašavatelj sa psom) te 9 spašavatelja iz Stanice Bjelovar te je ubrzo nakon toga pronađeno tijelo nestale osobe.

“U potrazi su sudjelovali i pripadnici MUP-a te im zahvaljujemo na podršci i dijeljenju informacija bez kojih ne bi bilo uspješno odrađena potraga. Obitelji izražavamo najiskreniju sućut” dodali su iz HGSS-a.

FOTO HGSS

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

posljedica poplava

FOTO/VIDEO Kod Botova uklanjaju vagone koje je uništila Drava u nedavnoj poplavi

FOTO/VIDEO Otvoren skate park, ljubitelji adrenalina natječu se u izvođenju vratolomija

ISKUSTVO PACIJENTA

FOTO Tomo je operirao srce, kuk, bruh i koljeno: “Pomalo pijem domaće vino, a na zemlji radim od pete godine”

NAIVA U FOKUSU

FOTO Slikari preuzeli ključeve grada, počeli 30-ti Podravski motivi

Sakupljanje žira

Hrvatske šume imaju obavijest za sve građane koji žele dodatno zaraditi

Završili u kanalu

Dvije osobe teško ozlijeđene u padu s motocikla

Upišite pojam koji želite pretraživati