Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Prije tri mjeseca pisali smo o prodaji kultnog koprivničkog restorana „Črna gora“, kojeg su vlasnici stavili „na bubanj“ za 330 tisuća eura. S obzirom na atraktivnu lokaciju okruženu mirom i zelenilom, ali i činjenicu da se objekt nalazi na samo nekoliko minuta autom od centra grada, iz Hrvatskih šuma nadali su se da će pronaći kupca, što se na kraju nije dogodilo. Zainteresiranih nije bilo ni na drugom natječaju, čiji je rok istekao 20. svibnja, unatoč tome što su cijenu s početnih 330 smanjili na 313.500 tisuća eura.

– Drugi natječaj objavili smo i u nacionalnom mediju, spustili cijenu, ali opet ništa. Zato razmišljamo da restoran „Šumski dom Črna gora“ opet damo u zakup – odgovorili su nam ih Hrvatskih šuma. Razlog je jasan, ne žele da takav objekt stoji i propada, kao što se to događa otkad je posljednji zakupac zatvorio vrata.

– Prostor je vezan uz prirodu, znamo da ga ljudi žele koristiti, boraviti u njemu i nadamo se da ćemo sa zakupom imati više sreće nego s prodajom. Zainteresirani pojedinci već su se javili da bi možda uzeli objekt u zakup, ali bespredmetno je o tome pričati prije nego se netko javi na natječaj. Bilo je navodno zainteresiranih i za kupnju pa nitko nije reagirao na natječaj – poručili su.

Koja će biti cijena zakupa nisu nam otkrili, jer o tome, dodali su, tek moraju donijeti odluku. Podsjetimo, riječ je o objektu kojeg se generacije starijih Koprivničanaca s nostalgijom prisjećaju, a koji je bio poznat i izvan granica naše županije. U proteklih desetak godina tamo su bila tri zakupca, no nitko nije uspio napraviti ozbiljniju priču. Nekretninu čini restoran površine 250 metara kvadratnih i dvorište četiri puta veće površine, a više informacija o njoj može se dobiti u Upravi šuma podružnice Koprivnica u Meštrovićevoj ulici.

FOTO arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SVAKI DAN PROVODI RADNO

VIDEO Marica (91) prkosi svojim godinama: “Na životu me drži moja motika”

veselo je na travnjaku i okolo njega

FOTO Rečani slave 50 godina kluba, za iduću sezonu najavili pohod prema vrhu ljestvice

DERGEZ TRGOVINE ORGANIZIRALE DERGEZ OBITELJSKI DAN

FOTO/VIDEO Brojni posjetitelji na Karauli uživali u bogatim zabavnim sadržajima

DANI ZAHVALE I ZAJEDNIŠTVA

FOTO Druženjem pomogli potrebitim učenicima i studentima

KONFLIKT U PRIGORJU

Na susjedi slomio drveni kolac jer je pošpricala njegove jabuke. Mora joj platiti 7.000 eura odštete

IZ KRIŽEVACA OTIŠLI GLAVNI NAPADAČ I TRENER

Mladen otišao na Island, Radnik na klupu doveo jako ime s kojim će i dalje pucati visoko


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati