Idući tjedan zatvara se cesta od Kloštra Podravskog, preko Koprivnice do Ludbrega

Kao što smo već i najavili, od 27. rujna do 2. listopada 2022. godine održat će se biciklistička utrka „CRO Race“. Biciklistička utrka podijeljena je na 6. etapa, a jedna prolazi i našim krajem. Biciklistička utrka počinje u 11.15 sati, u utorak, 27. rujna relacijom 1. etape Osijek  – Ludbreg. U sklopu 1. etape biciklističke utrke, natjecatelji će prolaziti područjem Policijske uprave koprivničko-križevačke.
 
-Sukladno vremenskom planu utrke, a uzimajući u obzir prosječnu brzinu kretanja natjecatelja, očekuje se da će se utrka na području Policijske uprave koprivničko-križevačke odvijati između 15 i 16 sati. Za vrijeme prolaska kroz područje Policijske uprave koprivničko-križevačke, natjecatelji će se kretati državnom cestom broj 2 na relaciji Kloštar Podravski – Đurđevac – Virje – Novigrad Podravski – Koprivnica – Kunovec Breg – Subotica Podravska – Cvetkovec – doznajemo u policiji.
 
Navode kako je bitno da u to vrijeme na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje – zato mole sve vozače da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacija obaviti zatvaranje prometa na dionici kretanja natjecatelja odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke.
 
-Apeliramo na vlasnike teretnih vozila, da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale, alternativne, prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa. Gledatelje utrke molimo da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji – rekli su.
 
 

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI