Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VIRALNO

Isprobali smo “nevjerojatan” trik za oštećeni parket za koji vam treba samo jedna namirnica

Svi koji kod kuće imaju parket sigurno su se suočili s oštećenjima i ogrebotinama koje nastaju uslijed pomicanja namještaja ili jednostavno s godinama korištenja. Oštećenja odnosno ogrebotine najlakše je prekriti tepihom i time je problem “riješen”, međutim, kažu da jedan mali trik doista rješava ovaj problem, a sve što vam je potrebno imate kod kuće.

Naime, ogrebotine na parketu navodno je moguće ukloniti ako se po njima utrljaju orašasti plodovi pa je tako jedna žena objavila video na društvenoj mreži u kojem testira razne kemikalije za uklanjaje ogrebotina. One nisu pomogle pa je odlučila utrljati orahe i pistacije po oštećenjima i to se ispostavilo doista djelotvornim, obzirom da je nakon toga parket izgledao kao nov.

– Plitke ogrebotine na parketu se mogu na ovaj način ukloniti jer ulje iz oraha hidrira drvo i oponaša završnu obradu, stoji u opisu objave, a nama se ovo učinilo kao nemoguće pa smo to odlučili i potvrditi.

Kupili smo orahe i krenuli ih trljati po ogrebotinama na parketu, međutim, kako smo i očekivali, nije se dogodilo apsolutno ništa. Naime, one doista sitne i plitke ogrebotine nestale su trljanjem oraha čije ih je ulje doista uklonilo, ali takve iste ogrebotine uspjeli smo očistiti i običnom vodom. Sve u svemu, pogledajte “razliku” na fotografijama:

Prije

Poslije

FOTO: Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati