Izbori u HNS-u: Pakasin novi-stari predsjednik

Županijska organizacija HNS-a Koprivničko-križevačke županije održala je prošli tjedan redovitu izbornu skupštinu.  Novi mandat dan je novom-starom predsjedniku Goranu Pakasinu, a potpredsjednici će u novom mandatnom razdoblju biti Danimir Kolman te Mladen Sitek, načelnici Rasinje i Podravskih Sesveta, dok će poslove tajnika obavljati Miroslav Đurašin.

– Turbulentna su vremena iza nas i mi smo ih uspjeli preživjeti. Gradimo stranku na temeljima modernog liberalizma i svatko tko nam u tome poslu želi pomoći, dobrodošao je – u stranku ulaze nova lica, s novim idejama i uvjeren sam da su pred nama dobri dani – kazao je Pakasin zahvalivši potom svima na dosadašnjem trudu i angažmanu.

Kako kažu u HNS-u, svojim aktivnostima posebno se isticala Ženska inicijativa HNS-a Koprivničko-križevačke županije, čija je predsjednica Andreja Horvat Friščić podnijela iscrpno izvješće o radu, dok je Interesni odbor mladih na županijskoj razini potrebno revitalizirati i to će u predstojećem periodu biti jedan od zadataka novog vodstva. Pakasin je naglasio kako će u jednom dijelu manje aktivnih podružnica biti postavljeni povjerenici, čija će osnovna zadaća biti oformljavanje i jačanje podružnica, što će u konačnici značiti i snažniji koprivničko-križevački HNS.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI