Izložili radove s likovne kolonije

U Knjižnici i čitaonici Pitomača otvorena je izložba slika Likovnog kluba Duga Pitomača. Na izložbi su izloženi radovi s likovne kolonije Liko-fest koja je nedavno održana u sklopu proslave Dana općine Pitomača, a na kojoj je sudjelovalo 19 umjetnika, kako članova Likovnog kluba Duga, tako i slikara iz Hlebina, a posebne gošće bile su umjetnice iz Ukrajine izbjegle u Hrvatsku. Posjetitelje, koji su prisustvovali otvorenju izložbe, pozdravila je knjižničarka Irena Gavrančić, a zatim im se obratio i predsjednik likovnog kluba Matija Golubić.

– U knjižnici su izloženi radovi nastali na likovnoj koloniji koja je održana u sklopu Vidova 2022. godine. Sama kolonija održala se zahvaljujući Općini Pitomača i hotelu Divino gdje se i održala sama kolonija. Zahvaljujem svima i nadam se da će svi uživati u ovim prekrasnim radovima – rekao je Golubić. Također, u sklopu otvorenja izložbe prikazan je video Branka Novosela sniman na likovnoj koloniji. Izložba u Knjižnici i čitaonici Pitomača bit će otvorena do 30. rujna, a možete je razgledati u redovnom radnom vremenu knjižnice.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI