Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jehovini svjedoci ponovno će krenuti s propovijedima od vrata do vrata

.Nakon više od dvije godine pauze Jehovini svjedoci ponovno pokreću svoju javnu službu propovijedanja od kuće do kuće. S posebnom globalnom propovjedničkom akcijom ponovno će krenuti od 1. rujna, obavijestili su iz ove vjerske zajednice.

Građanima će tako ponuditi besplatni interaktivni biblijski tečaj.

Jehovini svjedoci su tijekom svakog mjeseca prošle godine u prosjeku vodili pet milijuna biblijskih tečajeva diljem svijeta. Program nudi praktičan način da naučite što Biblija uči o raznim temama, kao što su kako pronaći sreću, zašto postoji toliko zla i patnje u svijetu i što Biblija obećava za budućnost.

Sudjelovanje u interaktivnom biblijskom tečaju s Jehovinim svjedocima dolazi bez ikakve obveze. Jehovini svjedoci jednostavno iznose ono što Biblija uči i dopuštaju svakoj osobi da odredi svoja osobna uvjerenja i životne izbore.

Glavni priručnik za proučavanje je sama Biblija. Svaka lekcija je osmišljena da se obradi u jednom satu, poručuju iz zajednice.

Foto: Nikola Wolf/Arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI