Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
proširili krug primatelja

Još jedan grad u županiji osigurao uskrsnice! Evo za koga i u kojem iznosu

Dobre vijesti stižu za pojedine stanovnike grada Đurđevca. Naime, na jučerašnjoj sjednici Gradsko vijeće Grada Đurđevca jednoglasno je donijelo odluku o isplati uskrsnica umirovljenicima i socijalno ugroženim građanima, te korisnicima prava na invalidsku mirovinu bez obzira na godine života.

– Ovom odlukom proširuje se krug primatelja pomoći  prigodom Uskrsnih blagdana, po prvi puta dodatni su korisnici prava na invalidsku mirovinu i prijedlog je da se snizi prag godina za umirovljenike sa 65 na 60 godina- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

-Zaokružili smo i iznos u eurima i to u korist korisnika, tako da odobravamo sredstva za pomoć umirovljenicima i socijalno ugroženim građanima starijima od 60 godina te korisnicima prava na invalidsku mirovinu bez obzira na godine života, koji imaju prebivalište na području Grada Đurđevca i prihode do 340,00 EUR mjesečno i to u iznosu od 30,00 eura- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te je pozvao sve građane koji zadovoljavaju ove uvjete da što prije podnesu zahtjev za isplatu u Gradsku upravu.

Prijave za uskrsnice se zaprimaju od danas putem mail-a: racunovodstvo@djurdjevac.hr ili se mogu predati osobno na porti Gradske uprave svaki radni dan od 8 do 16 sati, najkasnije do 7. travnja na popunjenom obrascu uz koji je potrebno priložiti:

  • presliku osobne iskaznice
  • račun za isplatu
  • kopiju zadnjeg odreska od mirovine
  • Zahtjev (obrazac se može preuzeti na stranicama Grada i kod portira na ulazu u zgradu).

Zahtjev možete preuzeti u nastavku teksta: Zahtjev za isplatu pomoći povodom USkrsnih blagdana- 2023

FOTO: Arhiva PL

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI