Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Katavić novac od nagrade dao studentima, 29.000 kuna za Zakladu

Vlasnik i inicijator KTC-a Ivan Katavić novac koji je primio od nagrade Grada Križevaca za životno djelo donirao je studentima za stipendije. Radi se o iznosu od oko 29 tisuća kuna. Velikodušna je to donacija koju je primila Zaklada Volim Križevce, koja pomaže mladima Križevaca u njihovom školovanju i obrazovanju putem učeničkih i studentskih stipendija te će sredstva biti utrošena za stipendiranje dvije kategorije studenata, po kriteriju izvrsnosti i socijalno-materijalnom statusu.

– Financijski dio nagrade uručujem u zalog za budućnost. Preusmjeravam ga onima za koje smatram da će znati taj novac najbolje iskoristiti. Budući da je jedna od najboljih investicija, investicija u mlade i njihovo obrazovanje, odabir je bio jednostavan – pojasnio je svoju odluku Katavić.

Spomenuta Zaklada u nedjelju 22. svibnja organizira treći po redu humanitarni buvljak, na kojem će također prikupljati novčana sredstva za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija. Buvljak će se održati na Strossmayerovom trgu, i to u sklopu Festivala održivosti.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI