Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kiara Vuk treća na državnom natjecanju u Primoštenu

Na 64. Državnom natjecanju mladih tehničara, koje je u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske zajednice tehničke kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja održano u Primoštenu sudjelovali su i osnovnoškolci iz Ludbrega. Predvođeni učiteljicom tehničke kulture Tanjom Ceglec, kao članovi ludbreške Zajednice tehničke kulture u Primošten su tako otišli Kiara Vuk, pobjednica županijskog natjecanja u području radiokomunikacija gdje joj je mentor bio Slobodan Popović te Filip Habrka koji je uz mentorstvo Dragutina Gerića, postao županijski viceprvak iz automatike.

U vrlo jakoj konkurenciji Kiara Vuk je na državnom natjecanju osvojila treće, a Filip Habrka jedanaesto mjesto. Posebnu pohvalu Kiara i njezin mentor dobili su i za izuzetno precizno odrađen praktični rad. Uspjeh je utoliko veći, što je ova mlada Ludbrežanka prvih pola sata imala neispravnu lemilicu, ali unatoč svemu, bila je bolja od drugih, jer se pokazalo kako su mirna ruka, precizno oko i iskustvo važniji od alata. Ovo je jedno od najstarijih i najsloženijih natjecanja osnovnoškolaca u zemlji i ove godine natjecala su se 242 učenika iz svih krajeva zemlje.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

otkrivene čestice metala

Lidl iz prodaje povlači popularni prehrambeni proizvod. Kupcima će novac biti vraćen i bez računa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati