Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Usluga koja osigurava financijsku slobodu

Klikneš i dodatni novac ti sjeda na račun!

Zamislite financijsku slobodu jednim klikom, a upravo to donosi jedinstvena usluga Podravske banke eCash! Budite financijski rasterećeni, a prilikom većih kupovina fleksibilniji i mobilniji!

Sve je to moguće uz uslugu eCash i POBArate – dodatni limit na vašem tekućem računu koji možete koristiti kad god vam zatreba.

Ono što trebate učiniti je vrlo jednostavno: prebacite potrebni iznos sa POBArate limita na tekući račun i u istom trenutku raspolažite sredstvima, a otplatu vršite u ratama koje odaberete, u koraku s vašim mogućnostima i potrebama. I sve to jednim klikom – brzo i lako putem mobilne aplikacije POBAgo ili internet bankarstva POBAklik.

Zaboravite na komplikacije s lozinkama i zaporkama prilikom kupovine s kreditnim karticama. S uslugom eCash prijenos sredstava je jednostavan – možete odabrati između 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamata, a naplaćuje se samo jednokratna naknada koja ovisi o broju rata.

S POBA uslugom eCash uvijek imate kontrolu – putem mobilne aplikacija POBAgo i internet bankarstva  POBAklik možete u svakom trenutku pratiti koliko ste iskoristili od POBArate limita i koliko je rata još preostalo.  

Iskoristite prednosti jednostavne, fleksibilne i sigurne financijske usluge eCash – POBA, vaš partner u ostvarivanju svakodnevnih želja!

Više na eCash – Podravska banka – Podravska banka (poba.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

MISLI NA ZDRAVLJE

Najmoćniji prirodni antibiotik koji možete kupiti: Djeluje protuupalno, antibakterijski i potiče cirkulaciju krvi

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu

NASILJE U OBITELJI

Ujak nećaka opalio kolcem po glavi, ovaj uzvratio krošeom…

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati