Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
JOŠ JEDNO LIJEPO PRIZNANJE

Komunalac dobio priznanje za uspješan rad i doprinos na području održavanja zelenih površina

Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina poduzeću Komunalac d.o.o. dodijelila  je Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj za 2023. godinu. Priznanje je svečano dodijeljeno 20. lipnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori u okviru događanja  „Zeleni gradovi, pametna budućnost“, a nagradu je preuzela članica Uprave Komunalca, Dubravka Horvat sa svojim suradnicama.

Ovo priznanje samo je poticaj da budemo još kreativniji i inovativniji u stvaranju novih zelenih oaza koje će doprinijeti očuvanju bioraznolikosti, ali i pružati građanima prostor za opuštanje, rekreaciju i bijeg od svakodnevnog stresa. Projektom sadnje po principu permakulture za koji je Komunalac dobio nagradu „Zeleni leptir“ promicat ćemo sadnju u skladu s prirodom i po pravilima prirode te zajedno sa svim generacijama, počevši od najmlađih, saditi i stvarati smoodržive zelene oaze.

Stalna briga prepoznata je i od strane svjetske organizacije za zaštitu prirode WWF Adria s kojom je Komunalac zasadio najveću „Šumu hrane“ u Hrvatskoj po principu permakulture. Ovakva održiva i inovativna sadnja te uključivanje zajednice u sami proces i rezultat sadnje daje doprinos ciljevima za održive gradove i zajednice. Kontinuiranim stvaranjem, sadnjom u skladu s prirodom i održavanjem zelenih površina gradit ćemo i dalje zdravu i održivu zajednicu za sadašnje i buduće generacije.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati