Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIGODNI POKLONI I RADIONICE ZA DJECU

Komunalac obilježava Svjetski dan recikliranja

Komunalac Koprivnica i ove će se godine uključiti u globalno obilježavanje Svjetskog dana recikliranja koji se obilježava u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine.

Važnost recikliranja kao jedne od sastavnica zaštite okoliša i borbe s klimatskim promjenama u današnje vrijeme posebno je naglašena, a kao tvrtka za gospodarenje otpadom, Komunalac trajno provodi i implementira najbolja rješenja kako bi odvojeno prikupljeni otpad kod naših korisnika na kućnom pragu, na zelenim otocima, u Reciklažnom dvorištu i Kompostani Herešin u najvećoj mogućoj mjeri pripremio za recikliranje.

Da je edukacija o pravilnom odvajanju i recikliranju važna od najranije dobi svakodnevno nas podsjećaju naši najmlađi sugrađani od kojih i mi sami možemo puno toga naučiti o tome kako se čuva okoliš. Stoga ćemo na Svjetski dan recikliranja s roditeljima i mališanima Dječjeg vrtića Tratinčica održati edukativnu radionicu, a isto tako nagraditi po deset građana koji svoj odvojeno prikupljeni reciklabilni otpad dovezu u Reciklažno dvorište Herešin i Kompostanu Herešin.

Čuvajmo prirodu svakog dana, a na Svjetski dan recikliranja posebno se prisjetimo dobrobiti smanjenja, ponovne upotrebe ili recikliranja otpada!

Podsjetimo: za sve građane Koprivnice i općina u kojima Komunalac pruža uslugu skupljanja i zbrinjavanja komunalnog i neopasnog otpada, BESPLATNO je korištenje Reciklažnog dvorišta, Kompostane i Reciklažnog dvorišta za građevinski otpad u Herešinu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

cesta uz ulicu stiska noćna je mora za vozače

“Već pola godine umjesto po asfaltu, mi se vozimo po šodru i uništavamo svoje aute”

kloštar podravski kreće u realizaciju vrijedne investicije

Pavlović: Gradit će se dom za starije i nemoćne za 120 korisnika

u 40 godina promijenio samo gume

FOTO Milan svoj pony vozi 40 godina: “Ne bih ga mijenjao nizašto, a za novi niti nemam novac”

Europski tjedan upoznavanja groblja u Koprivnici

Prošećite grobljem i upoznajte povijest našeg grada

ZAVRŠIO JE U BOLNICI

Vozač “pod parom” vrludao cestom i zabio se u parkirani traktor

apsolutni rekorder

Biciklist u Koprivnici napuhao 4,90 promila

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati