Komunalčevi računi za usluge uskoro stižu na mjesečnoj bazi

Od 1. travnja 2022. godine pa nadalje računi za usluge Komunalca za korisnike na području Grada Koprivnice i prigradskih naselja dolazit će mjesečno, poručili su iz ove tvrtke.

-Ovih dana na vaše adrese stići će računi za travanj. Prikaz računa je promijenjen na način da sadrži sve bitne stavke te da bude jasan i razumljiv korisnicima – naveli su u Komunalcu.

Cijena predaje miješanog komunalnog otpada ovisi o broju odvoza miješanog komunalnog otpada prema zaduženim posudama na obračunskom mjestu koji su prikazani na računu u kartici odvoza. U višestambenim zgradama količina je Vaš udio u ukupnom broju članova množen s brojem odvoza.

Obavezna minimalna javna usluga je cijena za fiksni dio i ovisi o veličini posude. U višestambenim zgradama broj članova u pojedinom stanu dijeli se sa ukupnim brojem članova u zgradi. Uplatnice su svim korisnicima umanjene za iznos preplate ili uvećane za iznos dugovanja iz prethodnog obračunskog razdoblje.

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti  u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnosti, aktivirat će te uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E – račun ostvarujemo uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima

Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI