Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnica dodatno subvencionira troškove predškolskog odgoja za djecu s težim teškoćama u razvoju

Grad Koprivnica provođenjem socijalnih politika nastoji maksimalno poboljšati kvalitetu života osoba s teškoćama u razvoja. Tako temeljem nove Odluke o socijalnoj zaštiti građana Grada Koprivnice djeca s težim teškoćama u razvoju, kao i djeca roditelja težeg invaliditeta, mogu ostvariti pravo na pomoć za podmirenje troškova predškolskog odgoja i obrazovanja. Riječ je o iznosu u visini 50 posto participacije roditelja, a najviše u iznosu do 350 kuna mjesečno.

Navedeno pravo se može ostvariti ako je djetetu ili roditelju utvrđena visina tjelesnog oštećenja u visini 80 posto i više, zatim ako je korisnik prava na osobnu invalidninu temeljem propisa koji reguliraju prava iz socijalne skrbi, ako je korisnik prava na doplatak za pomoć i njegu u punom iznosu temeljem propisa  koji reguliraju prava iz socijalne skrbi.

Za detaljnije informacije građani se mogu obratiti osobno službenicima u Gradskoj upravi, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Zrinski trg 1, soba broj 2, radnim danom od 7.00 do 13.30 sati, ili na telefon 279-514 (Narcisa Jembrek), 279-518 (Jelena Horvat), 279-561 (Snježana Jovanović-Ćorić), te mail: 

jelena.horvat@koprivnica.hrnarcisa.jembrek@koprivnica.hrsnjezana.jovanovic@koprivnica.hr.

Facebook
Twitter
Email
ŠTRUKLIJADA U KUNOVEC BREGU

FOTO/VIDEO Brojni posjetitelji uživaju u slasnim štruklima, kasnije slijedi veselica do kasnih noćnih sati!

Slaven u Puli zaključio sezonu remijem

PROMETNA NESREĆA

FOTO Golfom sletio s Podravske magistrale i završio u grabi!

nalazi se u istražnom zatvoru

Pijani 50-godišnjak nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško ju ozlijedio!

ISKUSTVO PACIJENTA

VIDEO Unatoč bolnoj operaciji koljena, Mirko na kontrole putuje biciklom!

stil

FOTOGALERIJA Prošetali smo koprivničkom špicom, pogledajte koga smo sve zatekli!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI