Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

KOPRIVNICA Ove nedjelje izbori, provjerite u koji Mjesni odbor pripada vaša ulica

Izbori za članove Vijeća mjesnih odbora održavaju se ove nedjelje, 20. studenog, a tim su povodom iz Gradskog odbora SDP-a Koprivnica sazvali tiskovnu konferenciju, na kojoj su željeli podsjetiti građane da izađu na iste.

Iako najmanje popularni od svih izbora, na kojima se tradicionalno bilježi najmanja izlaznost, iz gradskog SDP-a, kao i stranaka njihovih koalicijskih partnera podsjećaju kako se djelovanjem mjesnih odbora može utjecati na kvalitetu života u njihovim sredinama.

Mjesnih odbora je 18, a zbog nedavne preraspodjele u pojedinim jedinicima moguće su izmjene u odnosu na prošle izbore, zbog čega se građani mole da provjere na gradskim stranicama u koji mjesni odbor njihova ulica pripada.

SDP na ove izbore, kao i na prošle , izlazi u koaliciji s HSS-om, HSLS-om i HSU-om.

– Ovim se izborima rješavaju vaši ključni problemi, u vašoj ulici i u vašem mjesnom odboru, zato pozivam građane da izađu jer će time njihov život biti ugodniji i bolji – rekao je Željko Šemper ispred HSU-a.

– Koliko god da su ovi izbori najmanje atraktivni, valja naglasiti kako se upravo kroz mjesne odbore riješi najviše komunalnih problema. Naravno da razni mjesni odbori imaju različite probleme, no mi ih kao građani možemo riješiti upravo kroz njih – istaknuo je HSS-ov Ivan Pal.

– Mislim da smo trenutno u jednom intenzivnom investicijskom ciklusu, vjerujem da nitko ne pamti kada se toliko gradilo i kopalo po samoj Koprivnici i drago mi je da povjerenje koje dobivamo iz ciklusa u ciklus govori da to naši građani i prepoznaju – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić referirajući se na rezultate prošlih izbora, ujedno iskoristivši ovu priliku da još jednom pozove građane da se u što većem broju odazovu i na ove izbore.

FOTO Krešo Puklavec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI