Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničanac Dalibor hit je na mrežama: Zbog jednog videa napadaju ga na Facebooku

„Dragi prijatelji i neprijatelji“ – rečenica je kojom započinje gotovo svaki intervju sve popularnijeg Dalibor Trojak Showa koji se može vidjeti na istoimenom youtube kanalu. Dalibor je u ovaj neobičan projekt ušao još za vrijeme pandemije i vjerojatno ni sam nije slutio u što će izrasti.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Prvo je krenuo s intervjuiranjem poznatijih Koprivničanaca, no danas se može pohvaliti s više od stotinjak emisija, u kojima je ugostio i nacionalno poznate face, bilo iz svijeta glazbe, ali i drugih područja. Među poznatijim gostima bili su i komičar Željko Pervan, redatelj Mario Kovač, Sejo Sekson iz Zabranjenog Pušenja, novinar Domagoj Jakopović Ribafish, Siniša Vuco pa i znanstvenik Saša Ceci, čiji je intervju na Facebooku digao dosta prašine.

Sejo Sekson iz Zabranjenog pušenja

– Nakon tog su me na Facebooku počeli napadati antivakseri. No, zato ja uvijek počinjem s riječima dragi prijatelji i neprijatelji jer kroz razgovor uvažavam i jedne i druge, iako ni ovdje nisam birao stranu – rekao je za Podravski Dalibor, koji je u tu priču ušao nakon što je u samoizolaciji gledao slične podcaste.

– Bio je neki video s naslovom Isus je bio Srbin i pričao je srpski, to me na neki način ubilo u pojam. Mislio sam si, ako takvi sadržaji postoje, mogao bih i ja nešto svoje probati. Krenulo je spontano, a da to radim ohrabrio me prvi gost, koprivnički glazbenik Milivoj Štefanec – tvrdi Dalibor, nadodavši kako mu je to bila i velika čast, budući da Milivoj više ne daje intervjue bilo kome.

Ideja podcasta ubrzo je prerasla svoju formu, a dokaz tomu je i prvi metal fest istog imena, koji je u lipnju ove godine okupio brojne metalce i druge alternativce.

– Na prvom Dalibor Trojak Show Metal festu sviralo je sedam bendova, s tim da nisu svi metalci. Ali svi su pristali svirati za troškove. No, našao sam jednog sponzora i bilo je i za jesti i piti, svi su rekli da je to bio svojevrsni rekord što se tiče okrjepe – napominje Dalibor, nadodavši kako je za ne baš zahvalni ljetni termin za koncert u unutarnjem prostoru bio i dobar broj posjetitelja, a nedavno je izašao i kratki dokumentarac o samom festivalu.

Siniša Vuco i Dalibor Trojak

Youtube kanal prati mu više od 500 pretplatnika, a pojedine objave imaju i više od dvije tisuće pregleda. Sve to Daliboru daje ohrabrenje za još intervjua, ali i koncerata, na kojima planira dovesti i zvučnija imena. Iako danas ne svira, nije čudno da su mu gosti većinom iz svijeta glazbe. Dodajmo da se sam kao nekadašnji glazbenik kao rijetko tko može pohvaliti kako je upravo njegovom bendu iz devedesetih godina, Analnoj Psorijazi, kao predgrupa jednom nastupilo Hladno Pivo.

FOTO Privatan album

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu

Edukativno druženje

Branitelji i polaznici COOR Podravsko sunce zajedno uređivali okoliš i pecali

SAVJETI

Zalijte cvijeće kombinacijom ovog ulja i vode i gledajte kako buja

MEĐUNARODNO NATJECANJE ZBOROVA U ŠIBENIKU

FOTO Đurđevčice osvojile zlatnu nagradu žirija

DRŽAVNA SMOTRA

FOTO Puhački orkestar DVD-a Đurđevac ponovno najbolji

Stanovnike očekuje bogat program

Općina Kloštar Podravski slavi svoj dan 


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati