Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničanac Dejan traži srodnu dušu: “Želim iskrenu i usamljenu djevojku…”

Dejan Cifrek (38) iz Koprivnice, koji je od rođenja slijep, već osam godina traži ljubav svog života. Svakog dana se nada da će ostvariti svoj san te da su pred njim najljepši dani njegova života. Sljepoća, ističe on, ne bi trebala biti nikakva prepreka za ljubav jer, poput ostalih, u poznatom okruženju može raditi sve što rade i osobe koje nisu izgubile vid.  

Ova je priča objavljena u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Sljepoća me nikad nije sprječavala da radim ono što rade i osobe koje nisu slijepe. Završio sam srednju školu, svojevremeno sam bio i zaposlen, a sad sam u invalidskoj mirovini. Sljepoća nije nikakva zarazna bolest niti sam po bilo čemu, osim po nedostatku vida, drugačiji od drugih, pa zato nikad ne gubim vjeru da ću ostvariti svoje želje. Ipak, mnogo ljudi ima predrasude o slijepim osobama, a nadam se da će se to uskoro promijeniti – priča nam Dejan Cifrek.

Sad je došlo vrijeme, dodaje on, i da pronađe ljubav svog života. Pokušao je putem brojnih oglasa na internetu i u raznim medijima ostvariti svoj san, ali još se nije pojavila „ona prava“.

– Nakon oglasa javljale su mi se djevojke, no svaki put se ispostavilo da gledaju svoje interese ili su zainteresirane samo za prijateljstvo. Tražim djevojku za zajednički život, i to između 30 i 40 godina kojoj ne smeta moja sljepoća. Prvenstveno tražim iskrenu djevojku koja je usamljena poput mene i jedina mi je želja konačno naći srodnu dušu – kaže Dejan Cifrek te ističe da za ljubav ne traži slijepu osobu jer je svjestan da bi takve dvije osobe u zajedničkom životu bile osuđene na nečiju pomoć.

Bez obzira na sljepoću Dejan se odlično snalazi u svom domu, a vješt je i u radu za računalom jer ima govorni program koji mu pomaže i u „baratanju“ mobitelom. Velik hobi mu je amaterska radiogoniometrija u kojoj je i državni prvak, a aktivan je i u županijskoj Udruzi slijepih.

– Imam brojne prijatelje koji su mi, kao i roditelji Zdenka i Marijan s kojima živim, podrška u mom nastojanju da nađem djevojku za zajednički život – zaključio je Dejan Cifrek.

Zainteresirane djevojke mogu kontaktirati Dejana na broj mobitela 099/454 1004 ili putem njegova profila na Facebooku.

FOTO I VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati