Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničke nastavnice kuhale u Francuskoj

Nastavnice koprivničke Obrtničke škole Grozdana Bohorč te Blaženka Pianec bile su nedavno na dvotjednom stručnom usavršavanju u sklopu Erasmus+ projekta u francuskoj partnerskoj školi u Severmontu.

Tijekom usavršavanja nastavnice su dobile saznanja o novim tehnologijama u pripremi hrane, ali i novim metodama izvođenja nastave. Sudjelovale su u nastavi zajedno s francuskim učenicima te su izrađivale tradicionalna francuska jela i proizvode kao što su baguette i brioche, ali i pekle svjetski poznate francuske slastice. Posjetile su čokolateriju i uživale u čokoladnim delicijama koje su pripremali učenici koji su završili školu domaćina.

-Tijekom mobilnosti nastavnice su predstavile našu školu i Koprivnicu te međusobno izmijenile iskustva i kontakte s kolegicama iz inozemstva radi nastavka suradnje. Nakon povratka s mobilnosti nastavnice će usvojene ishode učenja implementirati u svoju nastavu, prenijeti ih učenicima i kolegama iz struke te kolektivu – poručili su iz Obrtničke škole Koprivnica.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI