Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničkim “dadiljama” 200.000 eura iz gradskog proračuna

Grad Koprivnica nastavlja sa sufinanciranjem obrta za čuvanje djece, poplarnim “dadiljama”. Potpisani su upravo ugovori s vlasnicima obrta za čuvanje djece koji djeluju na području grada. Riječ je o ukupno 12 obrta – Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirić, Bakino dvorište, Iskrice, Dedo medo, Potica, Zvjezdice, Dječji raj, Beine i Žirafa.

-Zbog poštivanja zakonskih okvira u kojima moramo djelovati, važno je razumijevanje obje strane. Vrlo sam zadovoljan što smo kroz sve ove godine uspjeli održati jednu zavidnu razinu našeg odnosa i mislim da nema razloga da tako ne bude i dalje – poručio je vlasnicima obrta za čuvanje djece gradonačelnik Jakšić te im zaželio uspješnu 2023. godinu.

U gradskom proračunu je u kalendarskoj 2023. godini planirano 199.085,00 eura odnosno 1,5 milijuna kuna. Visina sufinanciranja smještaja djece u obrtima i u ovoj godini ostaje ista, a ona iznosi 132,72 € (tisuću kuna) za dijete starije od godine dana, 265,44 € (dvije tisuće kuna) za dijete mlađe od godine dana te 265,44 € (dvije tisuće kuna) za dijete s teškoćama u razvoju.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI