Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kozmetičari i ekonomisti odradili praksu u Slovačkoj

Učenici zanimanja kozmetičar i ekonomist Strukovne škole Đurđevac u pratnji profesorica Marine Pejić i Željke Grobenski Sesnjan u sklopu Erasmus+ projekta Skills in Practical Interdisciplinary Environment odradili su stručnu praksu u Slovačkoj. Kozmetičarke su usvojile nova znanja i tehnike iz područja masaže, uređenja trepavica, make-upa, primijenjene kemije i dermatologije, a stručna praksa obuhvatila je i posjet kozmetičkim salonima u Banskoj Bystrici te državnom natjecanju kozmetičara i frizera. Ekonomisti  su se upoznali sa svim područjima poslovanja tvrtki te javnih ustanova i organizacija u Slovačkoj, a usavršili su svoja znanja iz područja računovodstva, poslovnog komuniciranja, vođenja evidencija ulaznih i izlaznih računa, evidencije pokretne i nepokretne imovine te marketinga.

-Dvotjedne aktivnosti iskoristili smo i za upoznavanje nove kulture i društvenih običaja Slovačke, kao i gastronomije te lokalnih znamenitosti Detve i Banske Bystrice – kaže Marina Pejić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati