Kozmetičari i ekonomisti odradili praksu u Slovačkoj

Učenici zanimanja kozmetičar i ekonomist Strukovne škole Đurđevac u pratnji profesorica Marine Pejić i Željke Grobenski Sesnjan u sklopu Erasmus+ projekta Skills in Practical Interdisciplinary Environment odradili su stručnu praksu u Slovačkoj. Kozmetičarke su usvojile nova znanja i tehnike iz područja masaže, uređenja trepavica, make-upa, primijenjene kemije i dermatologije, a stručna praksa obuhvatila je i posjet kozmetičkim salonima u Banskoj Bystrici te državnom natjecanju kozmetičara i frizera. Ekonomisti  su se upoznali sa svim područjima poslovanja tvrtki te javnih ustanova i organizacija u Slovačkoj, a usavršili su svoja znanja iz područja računovodstva, poslovnog komuniciranja, vođenja evidencija ulaznih i izlaznih računa, evidencije pokretne i nepokretne imovine te marketinga.

-Dvotjedne aktivnosti iskoristili smo i za upoznavanje nove kulture i društvenih običaja Slovačke, kao i gastronomije te lokalnih znamenitosti Detve i Banske Bystrice – kaže Marina Pejić.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI