Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

KUD Srce Koprivnice na Samoborskom fašniku

Čarobna formula za trajno rješenje svakodnevnih briga i problema je zamaskirati se i doći na 197. Samoborski fašnik – naveli su iz KUD-a Srce Koprivnice.

Pod sloganom Hokus pokus Eurekus fašničkih likovi Princ Fašnik, Princeza Sraka, Sudca i Fiškala u subotu 11.02.2023. ugostili su PODRAVSKE KUHARICE iza kojih su bili zamaskirani članovi KUD Srce Koprivnica i Društva žena Reka. Princ Fašnik proglasio je Slobodnu fašničku republiku i obećao je i da će raditi za dobrobit naroda koji ima zadatak noriti, a ak treba on će zbog svih njih zgorit – napisale su u Facebook objavi.

„Podravske kuharice“ su smisle čarobnu formulu za trajno rješenje svakodnevnih briga i problema te pjesmama i plesovima uz sjajne kostime i briljantne prijedloge kako svakodnevicu učiniti boljom, ljepšom, veselijom i prosperitetnijom za svekoliko fašničko pučanstvo.

Slogan: Samoborci piju vino z lonci, a mi pijemo dok se ne nalijemo, a sa svima vama skupa proveselimo -veselo se pjevalo u Samoboru.

FOTO: KUD Srce Koprivnice

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI