Lacković: S Korenom i HDZ-om ne možemo surađivati

Željko Lacković, predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća novu sjednicu iskoristio je za još jednu ”paljbu” po županu Darku Korenu i HDZ-u. Na upit SDP-ovog vijećnika Marka Fucaka zašto grad nije za projekt Doma za starije i nemoćne osobe povukao sredstva iz županijskog proračuna Lacković je imao svoj odgovor.

-Naša županija u svom imenu ima samo dva grada, a ta simbolka se prenosi i na stvarno funkcioniranje. Za njih što se tiče Đurđevca i okolnih općina nema interesa za ulaganja i to od cesta do zdravstva. S Korenom i HDZ-om ne možemo raditi i surađivati. Prije bi dobili potporu od franjevaca konventualaca nego njih – istaknuo je Lacković.

Vijećnici su usvojili rebalans proračuna za ovu godinu koji se nije mijenjao u ukupnom iznosu od 143 milijuna kuna nego je došlo do preraspodjele sredstava za pojedine kapitalne investicije. Usvojena su i godišnja i financijska izvješća svih gradskih ustanova za prošlu godinu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI