Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NE PROPUSTITE

Ladies night na Bazenima Cerine

Bazeni Cerine u ponedjeljak, 29. svibnja pripremaju pravu žensku kombinaciju kupanja i wellnessa – Ladies night! Pripadnice ljepšeg spola u društvu svojih najboljih prijateljica moći će uživati u najboljim uslugama koje pružaju Cerine. Od kupanja na bazenima, preko vođenog sauniranja u vanjskoj panoramskoj sauni s pogledom na prirodu.

Ladies night odličan je način za podizanje energije i detoksikaciju, a opuštanje i uživanje u pravoj ženskoj večeri na Cerinama razmazit će vas na najbolji mogući način.

Ulaznica po cijeni od 20,00 eura po osobi uključuje piće dobrodošlice, kupanje na bazenima, sauna program (vrtloženje zraka, aroma terapija), piling te opuštanje u Relax zoni uz osvježavajuće napitke, čajeve i voće.

Program traje od 18 do 22 sata, broj sudionika je ograničen, a više informacija i rezervacije možete obaviti na recepciji Bazena Cerine na broj telefona 048 240 570 i e-mailom na: [email protected]

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

deveti talent show

FOTO Gledalište je puno, gimnazijalci upijaju svjetla pozornice i predstavljaju svoje talente

Virovskoj prkačijadi nagrada Simply the Best

Nagrada za kvalitetu i inovativnost manifestacije

DRUGI U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

FOTO U Hagnju otvoren Robin market

Vrhunski glazbeni događaj u gradu

Nastupaju koprivnički duo Wave i legendarni Norman Beaker

Otvorena izložba u Đurđevcu

Hod za svjetlom Franje Mihočke

STIL

VIDEO Proljeće u Koprivnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati