Ljetni kamp na Cerinama: Pregršt radionica, igara na vodi, poklona…

Dječji ljetni kamp i ove će godine mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na koprivničkim Bazenima Cerine, i ove godine u četiri termina. Prvi kamp kreće u ponedjeljak, 27. lipnja. 2022. godine.

Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati, a vrijeme provedeno na Bazenima Cerine ispunjeno je druženjem, dobrom zabavom i rekreacijom. Svaki dan započinje upoznavanjem raznih sportova, a nastavlja se kreativnim radionicama te naravno, nezaobilaznim igrama na vodi. Svaki polaznik na kraju Kampa dobit će mali poklončić i uspomenu na sudjelovanje.
Broj djece ograničen je na 20 (plivači i neplivači), a s njima će tijekom cijelog Kampa biti stručni treneri i osoblje Bazena Cerine. Cijena: 600 kn (50% popust na drugo i svako sljedeće dijete)

Detaljan program za prvi Ljetni kamp možete pogledati ovdje:

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI