Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Zaposlenici Podravke i djelatnici zagrebačkog Crvenog križa zajednički pakirali i podijelili blagdanske pakete hrane za korisnike udruge

Luka Modrić i Podravka pomogli napuniti Banku hrane Crvenog križa

Luka Modrić, novi ambasador Lino Lade, još je jednom dokazao dobro znano umijeće asistiranja i zajedno s Podravkom napunio novootvorenu Banku hrane zagrebačkog Crvenog križa. 

Ususret blagdanima, proslavljeni hrvatski nogometaš i Podravka donirali su Lino Lada i druge Podravkine proizvode. Djelatnici Crvenog križa u Zagrebu su, zajedno sa zaposlenicima Podravke, pripremili pakete za korisnike, a putem video poruke svima se obratio i Modrić, rekavši kako mu je uvijek zadovoljstvo pomagati onima koji su se našli u teškim životnim okolnostima i kojima je potrebna pomoć. Banka hrane u Zagrebu otvorena je u listopadu ove godine s ciljem osiguravanja kontinuirane potpore u hrani socijalno ugroženim građanima. Riječ je o sveobuhvatnom projektu koji je, kako kažu u Gradskom društvu Crvenog križa u Zagrebu, bio logičan korak u daljnjem razvoju njihovih aktivnosti i dugogodišnjem pomaganju građanima.

„Puno građana živi na rubu siromaštva i oni zaista trebaju našu podršku. Donacijom prehrambenih namirnica našoj Banci hrane pomažete pojedincima i obiteljima slabijeg imovinskog stanja i činite dobro djelo. Zahvaljujemo Podravki i Luki Modriću što su prepoznali naš rad i odlučili donirati štoće, vjerujemo, potaknuti i druge da nas podrže. Ovim bogatim paketima Podravkinih proizvoda našim korisnicima zajedno smo uljepšali blagdane i kraj godine“, rekao je Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa u Zagrebu.

Djelatnici zagrebačkog Gradskog društva Crvenog križa i Podravkini zaposlenici pakete su zajednički nakon pakiranja odmah podijelili korisnicima Banke hrane.

FOTO Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati