Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mališani se dobro snašli u ulozi medicinskih sestara i tehničara

Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac u povodu Dana sestrinstva organizirao je kreativnu radionicu za predškolce u sklopu koje je ugostio medicinskog tehničara Ivana Pasku. Mališani su imali priliku dati infuziju i injekciju bolesnom sloniću i magarcu, staviti zavoj psiću koji je slomio nogu, poslušati otkucaje srca svojih prijatelja i upoznati raznu medicinsku opremu s kojom se svakodnevno služe medicinske sestre i tehničari. Sva djeca dobila su i diplome za hrabrost i snalažljivost. 

– Zahvaljujemo Ivanu Paski što je nesebično prenio svoja znanja i vještine na polaznike našeg programa za predškolce. Od ovog utorka naše radionice provodit ćemo u park-šumi Borik od 18.15 sati. Svi roditelji i djeca od tri do šest godina starosti koji se žele uključiti u naše radionice mogu se prijaviti na našem dječjem odjelu – kaže Katarina Pavlović, voditeljica dječjeg odjela Gradske knjižnice Đurđevac.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar štetna za zdravlje

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati