Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
dodjela povodom 667. rođendana koprivnice

Medalju i nagradu od 1300 eura ove će godine dobiti 12 građana

KOPRIVNICA – Grad je donio odluku o dodjeli priznanja i nagrada povodom 667. rođendana. Ove će godine Medalju grada i 1327 eura dobiti čak 12 osoba, a biti će dodijeljenje i 3 plakete.

Đurđa Jurenec, Antun Talan, Krunoslav Domović, Slavko Lončarić, Želimir Restović i Marijana Buzina dobrovoljni su darivatelji krvi s preko sto darivanja kojima će biti uručena medalja grada i novčana nagrada u spomenutom iznosu za humanitost i osobiti doprinos u području darivanja krvi.

Ravnateljici Crvenog križa Koprivnica, Adeli Sočev, medalja grada i novčana nagrada biti će uručeni za iznimne zasluge u promicanju socijalne skrbi i humanitarnog rada, učiteljici Vesnici Mlinarić za izuzetna postignuća učenika na natjecanjima u zemlji i inozemstvu  i izniman doprinos u odgoju i obrazovanju djece i mladih, Ivanu Petaku za sveukupni doprinos razvoju, djelovanju i promicanju sportskog ribolova, Krunoslavu Jajetiću za iznimne zasluge u području izdavaštva i 30 godina postojanja Šarenog dućana, Ivici Jurencu za iznimne zasluge u području promicanja vrijednosti Domovinskog rata, radu s braniteljima i braniteljskim udrugama proizašlih iz Domovinskog rata i Zdravko Dizdar za izuzetne zasluge višegodišnjeg istraživanja Danice, 1. koncentracijskog logora u NDH.

Plakete Grada Koprivnice dobit će DVD Jagnjedovec povodom 90. obljetnice djelovanja i za sveukupan doprinos razvoju vatrogastva, udruzi FUNK za iznimne zasluge u području kulture u Koprivnici i Sveučiliše Sjever za iznimne zasluge u području visokoškolskog obrazovanja i njegovog razvoja u gradu.

Priznanja će biti uručena 4. studenog na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice povodom obilježavanja dana Grada.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati