Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
dodjela povodom 667. rođendana koprivnice

Medalju i nagradu od 1300 eura ove će godine dobiti 12 građana

KOPRIVNICA – Grad je donio odluku o dodjeli priznanja i nagrada povodom 667. rođendana. Ove će godine Medalju grada i 1327 eura dobiti čak 12 osoba, a biti će dodijeljenje i 3 plakete.

Đurđa Jurenec, Antun Talan, Krunoslav Domović, Slavko Lončarić, Želimir Restović i Marijana Buzina dobrovoljni su darivatelji krvi s preko sto darivanja kojima će biti uručena medalja grada i novčana nagrada u spomenutom iznosu za humanitost i osobiti doprinos u području darivanja krvi.

Ravnateljici Crvenog križa Koprivnica, Adeli Sočev, medalja grada i novčana nagrada biti će uručeni za iznimne zasluge u promicanju socijalne skrbi i humanitarnog rada, učiteljici Vesnici Mlinarić za izuzetna postignuća učenika na natjecanjima u zemlji i inozemstvu  i izniman doprinos u odgoju i obrazovanju djece i mladih, Ivanu Petaku za sveukupni doprinos razvoju, djelovanju i promicanju sportskog ribolova, Krunoslavu Jajetiću za iznimne zasluge u području izdavaštva i 30 godina postojanja Šarenog dućana, Ivici Jurencu za iznimne zasluge u području promicanja vrijednosti Domovinskog rata, radu s braniteljima i braniteljskim udrugama proizašlih iz Domovinskog rata i Zdravko Dizdar za izuzetne zasluge višegodišnjeg istraživanja Danice, 1. koncentracijskog logora u NDH.

Plakete Grada Koprivnice dobit će DVD Jagnjedovec povodom 90. obljetnice djelovanja i za sveukupan doprinos razvoju vatrogastva, udruzi FUNK za iznimne zasluge u području kulture u Koprivnici i Sveučiliše Sjever za iznimne zasluge u području visokoškolskog obrazovanja i njegovog razvoja u gradu.

Priznanja će biti uručena 4. studenog na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice povodom obilježavanja dana Grada.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

Firefighter Stair Challenge

Koprivnički vatrogasci sudjelovali u humanitarnoj utrci u Zagrebu

obilazi 36 stajališta već punih 15 godina.

S radom kreće novi bibliokombi Gradske knjižnice

RIBIČKIM TURNIROM U TORČECU "SLAVI PRVI ROĐENDAN"

Branimir Dolenec: Druženjem želim zahvaliti svima koji su pomogli prije godinu dana

Spriječili veću štetu

FOTO Kućanski aparat uzrokovao požar u kupaonici, intervenirali vatrogasci i policija

Ulaganjem se očekuje povećanje proizvodnje, prodaje, izvoza te stvaranje novih radnih mjesta u Križevcima

Uspješnim provođenjem projekta KROLID izgradio preko 700 m² nove radionice za izradu metalne galanterije

Upišite pojam koji želite pretraživati