Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TUŽNA VIJEST, PREMINULA MELINDA SOKAČ POZNATA RUKOMETAŠICA

Melinda je uvijek imala srce puno ljubavi, i lijepu riječ za sve koje je susretala

Iz rukometnog kluba Podrvaka stigla je tužna vijest. Kako su izvijestili javnost, preminula je koprivnička rukometašica Melinda Sokač koja je igrala rukomet na poziciji kružne napadačice i ostavila dubok trag u klupskoj povijesti kako svojom igračkom kvalitetom tako i svojim karakterom.

– Poznata koprivnička rukometašica Melinda Sokač koja je krajem 60-ih i u 70-im godinama prošlog stoljeća igrala za Podravku dobila je mnoge utakmice u svom životu no ovu s teškom bolesti nažalost je izgubila.Rođena je u Pečuhu 29. listopada 1949. godine, a iz Mađarske ju je u Koprivnicu dovela ljubav. Ljubavi je Melinda imala za prijatelje, obitelj, a velik je dio života posvetila i umjetnosti te je rukometnu loptu kojom je suvereno vladala u svojoj sportskoj karijeri, kasnije zamijenila kistom i sve svoje emocije pretapala u prekrasne slike. Melinda je uvijek imala i lijepu riječ za sve one koje je poznavala, ali i one koje nije. Baš zato su ove riječi najmanje što možemo učiniti za njezinu obitelj u ovim teškim trenucima, a u spomen na dragu Melindu- naveli su iz RK Podravke.

Posljednji ispraćaj Melinde Sokač održat će se u utorak, 30. siječnja u 13 sati na Gradskom groblju ‘Pri Sv. Duhu’ u Koprivnici. Iskrena sućut obitelji, rodbini i prijateljima u ime Rukometnog kluba Podravka.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati