Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Miljenici zvijezda u novoj godini: Ova tri znaka očekuje novac, romantična bajka i brak!

Rak

Ako predstavnici ovog znaka poslušaju svoju intuiciju i promijene profesiju 2023. godine, moći će dobro zaraditi. Naravno, ovo neće biti baš jednostavan put. Svaka promjena je teška, ali rak ju je u stanju savladati jer je želja da podigne standard svog života vrlo velika. Na polju ljubavi se sve čisti i filtrira pa je vrijeme da se oprostite od zastarjelih veza. U početku raskida i rastanka rakovi mogu biti tužni, ali kada završe odnos koji nije funkcionirao, otvorit će se prostor za novu vezu koja zaista može biti čarobna. Svaki kraj donosi novi početak, a rakovi će imati priliku i da stupe u brak.

Djevica

Djevice će doživjeti drastične promjene u 2023. godini. Imat će priliku da svijetu pokažu svoje potencijale. Njima će biti povjeren odgovoran projekt, čija će naknada značajno povećati njihov budžet. Očekuje ih sreća s novcem uz razvoj karijere. Na ljubavnom planu čeka ih oslobađanje od starih životnih stavova. Moguće je da ćete prestati tražiti idealnog partnera kojeg ste zamislili u svojoj glavi, već ćete se fokusirati na ljude iz svog okruženja. Netko od njih želi vam pokloniti srce. Ako osjetite iskru, ovo može biti divna ljubavna priča koja će se pretvoriti u brak.

Blizanci

Život će se dramatično promijeniti, ali blizanci ne trebaju previše riskirati. Vjerojatno ćete morati napustiti posao koji ne volite i čak se preseliti u drugi grad. Iako promjene donose teškoće i izazove, u novom okruženju otvorit će se i nove, šire mogućnosti. Baš tijekom putovanja ili kroz selidbu u drugi grad, možete upoznati osobu koja je savršena za vas. Nikada nemojte prestati vjerovati u ljubav!

Izvor: sensa.mondo

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati