Mirko Reciklirko nagradio mališane akcije “Čepove skupi – lijekove kupi”

Dječji vrtić Tratinčica uključio se u humanitarnu akciju sakupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma  pod nazivom Čepove sakupi – lijekove kupi.

Djeca, roditelji i osoblje vrtića marljivo su sakupljali čepove od 19. do 22. travnja te su ukupno sakupili 608 kilograma čepova. Najviše čepova, 101 kilogram sakupila je odgojna skupina Sovice s odgajateljicama Irenom Geček i Ljubicom Fijačko i za njih je Komunalac Koprivnica pripremio prigodne poklone.

Pobjednici ove akcije uživali su u cjelodnevnom izletu na jezeru Šoderica gdje ih je dočekao  Mirko Recklirko koji je za svakog mališana pripremio majicu „Sreća bez smeća“  i čestitao im na hvalevrijednoj akciji.

U dječjem vrtiću Tratinčica djeca od najmlađih do predškolskih skupina recikliraju i razvrstavaju otpad, a ova akcija osim što je vrlo važna za okoliš ima i humanitarni karakter jer se na taj način pomaže Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma, osnovanoj sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI