Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mirko Reciklirko nagradio mališane akcije “Čepove skupi – lijekove kupi”

Dječji vrtić Tratinčica uključio se u humanitarnu akciju sakupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma  pod nazivom Čepove sakupi – lijekove kupi.

Djeca, roditelji i osoblje vrtića marljivo su sakupljali čepove od 19. do 22. travnja te su ukupno sakupili 608 kilograma čepova. Najviše čepova, 101 kilogram sakupila je odgojna skupina Sovice s odgajateljicama Irenom Geček i Ljubicom Fijačko i za njih je Komunalac Koprivnica pripremio prigodne poklone.

Pobjednici ove akcije uživali su u cjelodnevnom izletu na jezeru Šoderica gdje ih je dočekao  Mirko Recklirko koji je za svakog mališana pripremio majicu „Sreća bez smeća“  i čestitao im na hvalevrijednoj akciji.

U dječjem vrtiću Tratinčica djeca od najmlađih do predškolskih skupina recikliraju i razvrstavaju otpad, a ova akcija osim što je vrlo važna za okoliš ima i humanitarni karakter jer se na taj način pomaže Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma, osnovanoj sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati