Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mjesečni E-računi Komunalca i za korisnike općina

Od 1. kolovoza nadalje računi za usluge Komunalca za korisnike na području općina Drnje, Đelekovec, Legrad, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Peteranec i Sokolovac dolaze mjesečno. Ovih dana na adrese korisnika stići će računi za kolovoz. Prikaz računa je promijenjen na način da sadrži sve bitne stavke te da bude jasan i razumljiv korisnicima.

Cijena predaje miješanog komunalnog otpada ovisi o broju odvoza miješanog komunalnog otpada prema zaduženim posudama na obračunskom mjestu koji su prikazani na računu u kartici odvoza.

Obavezna minimalna javna usluga je cijena za fiksni dio i ovisi o veličini posude. Uplatnice su svim korisnicima umanjene za iznos preplate ili uvećane za iznos dugovanja iz prethodnog obračunskog razdoblja. Podsjećamo i da sva kućanstva, iz Koprivnice i općina kojima Komunalac odvozi otpad, a koja nisu aktivirala E-račun još uvijek to mogu napraviti. Potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi. Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti  u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr. Poslanom suglasnosti, aktivirat će te uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za rujan 2022. godine stići na vašu mail adresu u listopadu 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš. Aktivacijom usluge E-račun ostvarujemo uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima.

Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izložba vina u Novigradu Podravskom

Rajnski rizling Dražena Banjkovca šampion, Hegedićev kerner najvino novigradskih goric

JESTE LI ZNALI?

Kažu da je ovo najzdravija salata na svijetu. Ima jako antikancerogeno djelovanje

apsolutno nitko ne reagira

FOTO U šumi kod Koprivnice odlažu se velike količine otpada: “Uništava se priroda, baca sve i svašta”

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati