Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mlada Koprivničanka Marta Kiš državna je prvakinja 64. natjecanja mladih tehničara

U Primoštenu je održano Državno natjecanje mladih tehničara, organizatori kojega su bili Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatska zajednica tehničke kulture i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Iz koprivničke Osnovne škole Đuro Ester na natjecanje su pozvane učenice Marta Kiš za područje graditeljstva, Nika Zemljak za modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i Lara Blažeković u kategoriji fotografije.

Najuspješnija je bila Marta Kiš osvojivši prvo mjesto u konkurenciji 23 učenika. Zadatak im je bio izrada makete moderne kuće, a Martin uradak kao i pisana provjera te sama obrana rada ocjenjeni su najboljim. Za nagradu je dobila desetodnevno ljetovanje u ljetnoj školi Centra tehničke kulture u Kraljevici.

Natjecateljice s mentoricom

Nika Zemljak osvojila je peto mjesto i u njezinoj kategoriji natjecala su se 24 učenika. Izrađivala je stolnu policu, koju je i funkcionalno uredila.

Lara Blažeković je u konkurenciji 25 učenika zauzela je 16. mjesto. Zadatak joj je bio izraditi fotografiju na zadanu temu, napraviti plakat te ga prezentirati.

Učenice je za natjecanje pripremala mentorica Tijana Martić.

Foto: OŠ Đure Estera

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati