Na bazenima Cerine započeo ljetni kamp u sklopu projekta „Kampom do jednakosti“

U organizaciji Grada Koprivnice jučer je na bazenima Cerine započeo ljetni kamp u sklopu projekta „Kampom do jednakosti“ koji sufinancira Zaklada „Hrvatska za djecu“. Riječ je o projektu koji kroz zimski i ljetni kamp uključuje 40-ero djece u dobi od 6 do 12 godina iz obitelji slabijeg imovinskog statusa s područja grada Koprivnice.

Ljetni kamp trajat će sve do 15. srpnja na bazenima Cerine, a provodit će se u terminu od 10 do 16 sati. Sam kamp sastojat će se od tri programa: „Sportski kamp“, „Kreativno-edukativni kamp“ i „Aktivni odmor“ (tzv. Igre na vodi). Osmišljene aktivnosti složene su na način da djeca upoznaju sportove s kojima se inače nemaju priliku susretati.

Na ljetnom kampu sudjeluje 20-ero djece u dobi od 6 do 12 godina koja će kroz pet dana sudjelovati u raznim aktivnostima i sportovima. Prvi dan djeci su uručeni ruksaci u kojima ih je dočekala potrebna oprema za ljetni kamp. O sigurnosti djece za vrijeme boravka u kampu brinut će kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.

Ovaj događaj realiziran je uz financijsku podršku Zaklade „Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Grada Koprivnice i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI