Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na povratku iz Caritasa pregazila ju lokomotiva: „Strojovođa je trubio…“

Na pješačkom pružnom prijelazu u Ludbregu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u četvrtak oko 10 sati u naletu lokomotive poginula je 23- godišnjakinja iz Malog Bukovca, majka troje djece. Neslužbeno smo doznali da je nesretna djevojka tragično stradala vraćajući se iz Caritasa, kamo je išla po odjeću. Na putu do kuće u blizini pješačkog pružnog prijelaza djevojka je prebirala odjeću koju je dobila i potom je krenula prijeći prugu gurajući bicikl. Iako je strojovođa u više navrata trubio upozoravajući na svoj prolazak, djevojka se nije zaustavila na prijelazu pa je u naletu lokomotive na mjestu nesreće
poginula. Ludbrežani koji žive nedaleko od prijelaza kažu nam kako je s obližnjeg nadvožnjaka jedan prolaznik vidio što se dogodilo.

-On je odmah nakon naleta lokomotive na djevojku pozvao hitnu pomoć, a iako je liječnička ekipa vrlo brzo došla, nažalost, spasa za djevojku nije bilo. Ispričao nam je da je čuo kako strojovođa trubi u više navrata pa je pogledao prema pruzi i prijelazu – pričaju nam Ludbrežani.

Teško je, dodaju oni, govoriti i nagađati zašto djevojka nije stala, unatoč trubljenju strojovođe. Možda je bila zamišljena i zaokupirana odjećom koju je dobila pa se zbog toga nije obazirala na zvukove trube. Bilo kako bilo, još je jedan mladi život na tragičan način ugašen i to zbog jednog trenutka neopreznosti. Često smo je viđali kako prolazi tim prijelazom jer je redovito išla u Caritas – kažu Ludbrežani koji žive nedaleko od prijelaza.

Iz policije su samo mogli potvrditi kako je došlo do nesretnog slučaja u kojem je smrtno stradala 23-godišnja djevojka. Opisali su kako je pješačko-pružni prijelaz osiguran mimoilaznom zaštitnom ogradom i kako je lokomotiva prometovala samostalno, bez priključenih vagona.

-Očevidom je utvrđeno da je lokomotiva koja je prometovala samostalno bez priključenih vagona naletjela na 23-godišnjakinju koja je gurala bicikl preko prijelaza. Uslijed udara djevojka je odbačena uz rub željezničke pruge na nasip te je preminula na mjestu događaja. Tijelo nesretne djevojke prevezeno je na Odjel patologije varaždinske Opće bolnice – kazali su iz policije.

Strojovođa je, kako je to procedura, nakon naleta na djevojku alkotestiran, no nije utvrđena reakcija na alkohol.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

vrući županijski 'mercato'

Drnjančani Starigradu oteli najvećeg bisera, ovi uzvratili s pet novih imena, pojačale se i Močile

SAVJETI

Ako želite triput više plodova u svom vrtu, pospijte biljke ovim sastojkom

MAČKA ĐURĐA I PAS BEZ ŠAPE ĐURO ODLIČNO SE SLAŽU

VIDEO Božidar: “Mislim da je moja Đurđa dvospolac. Ima muški i ženski spolni organ”

VEĆ GODINAMA MUČI JU OSTEOPOROZA

VIDEO Marija: “Ne dam se makar me kosti bole, a čak sedam puta su me operirali”

otkrivaju se karte

Lepinjica u Azerbajdžan, želje bivši slavenaši, ali i dobro poznata krila. Evo tko je sve u igri

Nastavili tradiciju

FOTO Svetom misom i paljenjem krijesa proslavili Ivanje


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati