Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na povratku iz Caritasa pregazila ju lokomotiva: „Strojovođa je trubio…“

Na pješačkom pružnom prijelazu u Ludbregu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u četvrtak oko 10 sati u naletu lokomotive poginula je 23- godišnjakinja iz Malog Bukovca, majka troje djece. Neslužbeno smo doznali da je nesretna djevojka tragično stradala vraćajući se iz Caritasa, kamo je išla po odjeću. Na putu do kuće u blizini pješačkog pružnog prijelaza djevojka je prebirala odjeću koju je dobila i potom je krenula prijeći prugu gurajući bicikl. Iako je strojovođa u više navrata trubio upozoravajući na svoj prolazak, djevojka se nije zaustavila na prijelazu pa je u naletu lokomotive na mjestu nesreće
poginula. Ludbrežani koji žive nedaleko od prijelaza kažu nam kako je s obližnjeg nadvožnjaka jedan prolaznik vidio što se dogodilo.

-On je odmah nakon naleta lokomotive na djevojku pozvao hitnu pomoć, a iako je liječnička ekipa vrlo brzo došla, nažalost, spasa za djevojku nije bilo. Ispričao nam je da je čuo kako strojovođa trubi u više navrata pa je pogledao prema pruzi i prijelazu – pričaju nam Ludbrežani.

Teško je, dodaju oni, govoriti i nagađati zašto djevojka nije stala, unatoč trubljenju strojovođe. Možda je bila zamišljena i zaokupirana odjećom koju je dobila pa se zbog toga nije obazirala na zvukove trube. Bilo kako bilo, još je jedan mladi život na tragičan način ugašen i to zbog jednog trenutka neopreznosti. Često smo je viđali kako prolazi tim prijelazom jer je redovito išla u Caritas – kažu Ludbrežani koji žive nedaleko od prijelaza.

Iz policije su samo mogli potvrditi kako je došlo do nesretnog slučaja u kojem je smrtno stradala 23-godišnja djevojka. Opisali su kako je pješačko-pružni prijelaz osiguran mimoilaznom zaštitnom ogradom i kako je lokomotiva prometovala samostalno, bez priključenih vagona.

-Očevidom je utvrđeno da je lokomotiva koja je prometovala samostalno bez priključenih vagona naletjela na 23-godišnjakinju koja je gurala bicikl preko prijelaza. Uslijed udara djevojka je odbačena uz rub željezničke pruge na nasip te je preminula na mjestu događaja. Tijelo nesretne djevojke prevezeno je na Odjel patologije varaždinske Opće bolnice – kazali su iz policije.

Strojovođa je, kako je to procedura, nakon naleta na djevojku alkotestiran, no nije utvrđena reakcija na alkohol.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GARDENOLO SPIDER

FOTO Najveća pitomačka kompanija osnovala tvrtku – kćer

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

s 25 na 10 eura, nije loše

FOTO Rešo na popustu za ratnog veterana

PREDSTAVLJA OPASNOST

Državni inspektorat ima obavijest za roditelje čija djeca imaju ovu igračku

USKORO JOŠ JEDNA, ALI OVAJ PUT RETRO REKLAMA

VIDEO Što to dva mladića upravo oslikavaju na Podravkinim silosima?

mještani upozoravaju na bizarnu situaciju

VIDEO “Asfalt je neravan kao da ga je netko pijan radio, ima liniju kao da se krava popišala”

Upišite pojam koji želite pretraživati