Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Naganjali se autima i na kraju ‘trke’ se sudarili

Nesvakidašnja se ‘underground’ utrka ‘brzih i žestokih’ odvijala prošle nedjelje, a završila je prometnom nesrećom i privođenjem dvojice glavnih aktera.

Ovaj članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Kako su iz policije službeno izvijestili (ne navodeći da je riječ o utrci), oko dva sata u noći s nedjelje na ponedjeljak na Varaždinskoj cesti u Koprivnici dogodila se prometna nesreća koju je BMW-om skrivio 24-godišnjak koji je bio ‘pod parom’ od 1,03 promila.

Nepropisno je pretjecao alfu romeo kojom je upravljao 21-godišnji vozač, a koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,45 promila. Kao mladi vozač, on nije smio uopće imati alkohol. Obojica su privedena u postaju i odgovarat će u domeni svoje odgovornosti za prometne prekršaje koje su krivili.

Istražujući što se zapravo dogodilo, prema našim dosta pouzdanim izvorima, isti automobili zamijećeni su u divljoj vožnji brzom cestom i autoputom prema Zagrebu te večeri, a zatim, netom prije nesreće u dva sata ujutro, zamijećeni su kako jure Varaždinskom cestom prije ‘Zlatana’.

Nakon toga, na mjestu gdje su se ‘kvrcnuli’, jedan je građanin vidio pet-šest mladića i jednu djevojku kako se prepiru, a to je i dojavio policiji. U jednom trenutku očevicu se učinilo kako se mladići međusobno sukobljavaju i naguravaju, no nakon dolaska policijskih službenika nisu utvrđeni elementi prekršaja remećenja javnog reda i mira.

Informacije o postojanju takve ‘underground’ utrke u policiji nisu imali, sve o tom ‘pothvatu’ dobili smo od očevidaca i vozača kojima je u oko zapela jurnjava ‘nabrijanog’ BMW-a i alfe romeo njemu ‘na repu’ u smjeru Zagreba i obratno Varaždinskom cestom prema Koprivnici. Kako su jurili, još se sve dobro završilo kako je moglo.

Foto: Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

tako se to radi, tako se pokazuje zajedništvo

FOTO/VIDEO Nebo je gorjelo, a dresovi se dijelili. Herešinčani slave sjajne rezultate i 60 godina kluba

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Graničar se ponovno posral na svoju decu?

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati