Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nagrađeni najbolji križevački učenici

U velikoj dvorani Hrvatskoga doma održan je prijem za učenike osnovnih i  srednjih škola koji su svih 8, odnosno četiri razreda, zaključno sa školskom godinom 2021./2022., završili s općim uspjehom 5.0, kao i učenike i njihove mentore, koji su u prošloj školskoj godini osvojili jedno od prva tri mjesta/nagrade na državnim natjecanjima ili su sudjelovali na državnom natjecanju, susretu ili smotri. Nagrađeno je ukupno 35 učenika odlikaša osnovnih i srednjih škola.

Nagrađeni su i osvajači jednog od prva 3 mjesta/nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama: ukupno 9 učenika osnovnih škola i glazbene škole, i dvije učenice srednjih škola s područja Križevaca (pojedinačno i ekipno), s njihovim mentorima. Osim novčanih nagrada, Grad Križevci je za sve nagrađene osigurao i majice povodom stečenog certifikata Grad za mlade.

Financijska sredstva za nagrađene u iznosu od 33.400 kuna osigurana su u gradskom proračunu, po 500 kuna za učenike osnovnih i četverogodišnjih srednjih škola te za učenike i njihovih mentore koji su osvojili jedno od prva tri mjesta ili su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama, i to za prvo mjesto s iznos od 1.000 kuna, za drugo 750 i za treće 500 kuna, dok je za njihove mentore osigurano 500 kuna. Po 300 kuna dobili su učenici i mentori koji su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama na kojima se ne rangira od 1-3. mjesta, te jedna ekipa (duo) za osvojenu 2. nagradu u iznosu od 1.200 kuna.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar štetna za zdravlje

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati