Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Aktivnosti u projektu "Zaposli pa pomozi 3"

Najpotrebitijima jednom mjesečno vrijedni paketi

Projekt „Zaposli pa pomozi 3“ provodi Općina Novigrad Podravski u okviru programa zapošljavanja žena „Zaželi“- faza III. Općina Novigrad Podravski je nositelj projekta, dok su projektni partneri općine Koprivnički Ivanec, Hlebine i Rasinja, Hrvatski zavod za socijalni rad – Područni ured Koprivnica te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Križevci.

Projektom se osiguralo zapošljavanje 18 žena pripadnica ciljane skupine koje brinu o 113 krajnjih korisnika tijekom 6 mjeseci, a ukupan iznos projekta je 118.112,68 EUR (889.920,00 kuna).

Općina Hlebine

U okviru projekta „Zaposli pa pomozi 3“ provodi se aktivnost zapošljavanja žena iz ciljane skupine u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama, koja uključuje i nabavu te isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština krajnjim korisnicima, čime će se osnažiti radni potencijal žena pripadnica ciljane skupine, potaknuti socijalna uključenost, a ujedno i poboljšati kvaliteta života krajnjih korisnika.

Svaka od 18 zaposlenih žena jednom mjesečno isporučuje paket krajnjim korisnicima koji su joj dodijeljeni s područja Općine Novigrad Podravski i Općina partnera na projektu. Paketi se razlikuju po svom sastavu i prilagođeni su mjesečnim potrebama korisnika. U paketima se nalaze sredstva za čišćenje kojima se koriste žene zaposlene na projektu prilikom čišćenja domova krajnjih korisnika i higijenska sredstva koja koriste krajnji korisnici.  

Općina Koprivnički Ivanec

Cjelokupni iznos za plaće pripadnica ciljane skupine, nabavu promotivnih materijala, kao i nabavu kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Općine Novigrad Podravski.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JESTE LI ZNALI?

Ova popularna namirnica može sniziti visoki kolesterol

akcija (Cro) Globe-Athone

FOTOGALERIJA Šetnjom po Prekodravlju dali doprinos u borbi protiv ginekološkog raka

GRANIČNA KONTROLA

U prehrambenom proizvodu iz Srbije otkrivena kancerogena tvar

KORISNE INFORMACIJE

U ovim slučajevima dijete ima pravo na obiteljsku mirovinu

korisne informacije

Evo tko sve ima pravo na dječji doplatak

Novi sustav upravljanja mjesnim grobljima

Podravska općina omogućila pretragu grobnih mjesta i pokojnika putem aplikacije

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati