Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Napao mu bolesnu sestru pa ju osvetio šakama i šalicom u glavu u trgovini!

Dvojica Križevčana, Mišel (28) i Denis (38) krvnički su se potukli u trgovačkom centru u Ulici Nikole Tesle u Križevcima zbog čega su osuđeni na Općinskom sudu u Bjelovaru. Kako se navodi u presudi, 22. srpnja 2019. godine oko 20.15 sati Mišel je prišao Denisu i bez povoda i razloga udario ga šakom u glavu. Denis mu je uzvratio i srušio ga na pod gdje su se međusobno udarali. Deblji kraj ipak je izvukao drugookrivljeni Denis koji je u sukobu ozlijeđen, a obojica su prijavljeni na sud. Križevački ih je sudac Darko Laklija proglasio krivima i svaki mora platiti po 681 kunu kazne. Ako u roku od mjesec dana plate dvije trećine kazne, ona će im biti prihvaćena kao plaćena u cijelosti.

Napali bolesnu sestru

Na suđenju na kojem su bila obojica okrivljenika, svjedočili su još i djelatnici trgovačkog centra i članovi obitelji okrivljenika. Otkriveno je kako situacija nije baš bila bez razloga i povoda. Naglasio je to u svom iskazu prvookrivljeni Mišel koji je u potpunosti priznao krivnju za koju je optužen.

– Nekoliko dana ranije Denis je sa svojim bratom napao moju sestru koja je imala vidljive ozljede, a inače je lošeg zdravlja jer je rođena s deformacijom kukova. Nakon toga otišao sam kući i rečeno mi je da je taj događaj prijavljen policiji te da ništa po tom pitanju ne poduzimam. No, tada su biciklom prolazili ispred kuće mojih roditelja. Stajao sam na dvorištu i psovali su me. Nakon toga slučajno sam ih sreo u trgovačkom centru. Bio sam ljut i reagirao sam tako na neprimjeren način – rekao je Mišel na sudu. Drugookrivljeni Denis porekao je krivnju i cijelo vrijeme tvrdio da je on zapravo žrtva jer se cijelo vrijeme branio.

Rasjekao arkadu

– Mišel me je napao i udario šakom, a ja sam ga odgurnuo. No, onda je uzeo staklenu čašu kojom me pogodio u čelo tako da sam ozlijedio arkadu. Bio sam na liječničkom pregledu, ali sam odbio šivanje rane. S Mišelom nisam ni u kakvom sukobu, no on me napada zbog problema koje imaju u vezi moj brat i njegova sestra – ispričao je sucu Lakliji okrivljeni Denis.

Njegova supruga, koja je također svjedočila na sudu, umjesto čaše, u Mišelovim rukama vidjela je šalicu kojom je udario Denisa po licu, a prije toga ga je Mišel opalio šakom u glavu. Rekla je kako su i nju napadali, no nasiljem prema njoj nitko se nije bavio. Iako je bila trudna, u osmom mjesecu, kako kaže, zaradila je udarac šakom u leđa i napad kišobranom. Policiju su nakon toga pozvali djelatnici trgovačkog centra. Mišelova supruga potvrdila je pozadinu sukoba između Mišelova brata i Denisove sestre, no rekla je kako je Mišel, nakon što je Denis s bratom prošao kraj njihove kuće i izvrijeđao ih, otišao za njima u trgovački centar.

– Suprug i ja pokušali smo ih razdvojiti da se ne tuku, ali pritom nismo nikoga udarili. Došao je jedan zaposlenik trgovačkog centra koji ih je rastavio – kazala je druga Mišelova sestra na sudu.

Razdvojio ih mesar

Svjedočila je i djelatnica trgovačkog centra koja je opisala kako je vidjela što se događalo, da te osobe poznaje jer ih je znala viđati u trgovini.

– Došlo je do svađe i vike koja je prerasla u tučnjavu zbog čega smo kolegica i ja pozvale policiju. Kada se sukob već smirio, došao je i kolega mesar koji ih je razdvojio i nakon toga su se smirili i razišli. U toj gužvi i naguravanju razbili su i jednu keramičku šalicu.

Drugi Mišelov brat koji je svjedočio rekao je kako su ih Denis i njegov brat bez ikakvog razloga opsovali, a po njihovu ponašanju moglo se zaključiti da su bili vidno alkoholizirani.

– Dva dana prije toga napali su našu sestru što smo prijavili i policiji. Mišel je otišao za njima i pitao Denisa zašto nas vrijeđa. Denis je nastavio s provokacijama i moj brat ga je zaista udario i oni su se potukli. Žao mi je što je do toga došlo, no svega ne bi došlo da ih nisu izazvali Denis i njegov brat – kazao je Mišelov brat na sudu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

vrući županijski 'mercato'

Drnjančani Starigradu oteli najvećeg bisera, ovi uzvratili s pet novih imena, pojačale se i Močile

SAVJETI

Ako želite triput više plodova u svom vrtu, pospijte biljke ovim sastojkom

MAČKA ĐURĐA I PAS BEZ ŠAPE ĐURO ODLIČNO SE SLAŽU

VIDEO Božidar: “Mislim da je moja Đurđa dvospolac. Ima muški i ženski spolni organ”

VEĆ GODINAMA MUČI JU OSTEOPOROZA

VIDEO Marija: “Ne dam se makar me kosti bole, a čak sedam puta su me operirali”

otkrivaju se karte

Lepinjica u Azerbajdžan, želje bivši slavenaši, ali i dobro poznata krila. Evo tko je sve u igri

Nastavili tradiciju

FOTO Svetom misom i paljenjem krijesa proslavili Ivanje


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati