Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Obrt za čišćenje Delimar nudi usluge čišćenja stana, kuće, ureda ili uređenje okućnice

‘Naša briga je da vaš stan, kuća ili ured blistaju i to po povoljnim cijenama’

Usluge čišćenja ni na koji se način ne kose s privatnim obavezama klijenta, radnim vremenom tvrtke gdje se obavljaju usluge čišćenja, kao ni komocijom zaposlenika ili klijenata iste tvrtke, a tako ni s privatnim obavezama ako se radi o stanu ili kući

Ponekad je jednostavno premalo vremena da nakon radova, recimo adaptacije stana sve detaljno očistite. Obaveze ne dopuštaju da si uzmete cijeli dan i počistite svoj stan ili kuću na način koji vi smatrate da je potrebno. No, sada to više nije problem, jer se upravo time, a i još s mnogo toga bavi obrt za čišćenje Usluge Delimar iz Koprivnice.

– Čišćenje nakon završnih radova može biti dugotrajan i vrlo težak posao. Stoga sebi priuštite odmor, a nama prepustite brigu i generalno čišćenje. Uklanjamo ostatke žbuke, boje, ljepila i ostalih grubih zaprljanja – kaže Ivana Delimar, vlasnica obrta koja tvrdi kako je otvorila obrt za čišćenje jer je uvidjela da je u užurbanom svijetu punom raznih obaveza sve teže naći vremena za ovakve poslove, a što ponekad može stvarati probleme u poslovnom, ali i privatnom životu.

– Svojim klijentima uvijek poručujemo: Izdvojite malo vremena za sebe, a nama prepustite brigu o vašoj nekretnini, kontaktirajte nas bilo da se radi o stanu ili nekretnini za najam. Rado ćemo doći i detaljno očistiti svaki dom – objasnila je Ivana Delimar.

No, ne nudi se čišćenje samo privatnih prostora, obrt za čišćenje Usluge Delimar nudi brigu i o zajedničkim prostorima. Primjerice, često se stanari ne mogu dogovoriti tko će i kada očistiti stubište. Ukoliko ste se sreli s ovakvim problemom, slobodno kontaktirajte obrt Usluge Delimar. Isto tako, briga o poslovnim prostorima također spada u usluge koje ovaj obrt nudi svojim klijetima. Naravno, uvažavaju sve zahtjeve koje vlasnik nekretnine, poslodavac ili zaposlenici imaju. Usluge čišćenja ni na koji se način ne kose s privatnim obavezama klijenta, radnim vremenom tvrtke gdje se obavljaju usluge čišćenja, kao ni komocijom zaposlenika ili klijenata iste tvrtke, a tako ni s privatnim obavezama ako se radi o stanu ili kući.

Tu su u obrtu za čišćenje Usluge Delimar posebno fleksibilni, njihovi zaposlenici dolaze u vaš ured ili drugo mjesto rada kada vi to želite. No, ako je mnogo posla s čišćenjem stana ili kuće, održavanje dvorišta još je veća i opsežnija obaveza. I tu postoji rješenje, i to ne samo u obliku čišćenja dvorište i okućnice, već i s prijedlozima, naravno ako je to želja klijenta, o uređenju same okućnice.

– Dvorište je često posljednje mjesto kojem pridajemo veliku važnost. Ali ne treba biti tako, ukoliko zatrebate pomoć, kontaktirajte nas. Rado ćemo doći vidjeti stanje Vašeg dvorišta i pripremiti plan i ponudu za čišćenje i dekoriranje istog – objasnila je Ivana Delimar te poručila:

“Za sve usluge čišćenja stojimo vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem”

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izložba vina u Novigradu Podravskom

Rajnski rizling Dražena Banjkovca šampion, Hegedićev kerner najvino novigradskih goric

JESTE LI ZNALI?

Kažu da je ovo najzdravija salata na svijetu. Ima jako antikancerogeno djelovanje

apsolutno nitko ne reagira

FOTO U šumi kod Koprivnice odlažu se velike količine otpada: “Uništava se priroda, baca sve i svašta”

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati