Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Našoj općini 12 tisuća eura za projekt vježbališta na otvorenom

Općina Molve pripremila je dokumentaciju i prijavila se na natječaj Hrvatske Lutrije, a krajem godine dobili su lijepe vijesti: odobreno im je 89.900 kuna, odnosno gotovo 12 tisuća eura za projekt vježbališta odnosno opremanje parka za vježbanje na otvorenom.

Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava održano je krajem prošle godine u organizaciji Hrvatske Lutrije u Zagrebu, a uime Općine Molve potpisala ga je pročelnica Karolina Franjo. Vježbalište će biti smješteno kraj školskog igrališta, a prema uvjetima natječaja, dizajn i veličinu svog vježbališta gradovi i općine biraju sami, uz uvjet da najmanje jedna sprava u parku bude namijenjena osobama s invaliditetom.

Kako kažu u Općini Molve, realizacija projekta očekuje se u prvoj polovici 2023. godine, za što će biti zadužena voditeljica projekta Ines Tuba. Prijavljeno je 178 projekata, a među 20 odabranih našle su se naše Molve. Navedeni natječaj Hrvatska Lutrija raspisala je u povodu obilježavanja 50 godina rada radi ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama Hrvatske.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI