Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ne čekajte da vam se dogodi nezgoda – osigurajte se za već od 50 kuna godišnje!

Nezgode su dio svakodnevice i mogu se dogoditi bilo kad i bilo gdje. Gužve na prometnicama, neoprezni vozači, propadanje fasada i loše ceste samo su dio situacija u kojima vas može zadesiti neželjeni događaj. Osim što vam nezgode mogu ostaviti trajne posljedice na zdravlje, one uzrokuju i velike financijske troškove. Nezgode naravno ne možete spriječiti, ali uz policu osiguranja možete značajno umanjiti njihove posljedice.

Nezgodom se smatraju svi iznenadni i slučajni događaji, koji se dogode neovisno o našoj volji i u takvim situacijama je poželjno imati osiguranje. Policom osiguranja od nezgode ugovarate isplatu naknade vašim bližnjima za slučaj da vam se dogodi nesreća koja završi smrću ili sebi za nezgode koje rezultiraju trajnim posljedicama po vaše zdravlje.

Osiguranje od nezgode Croatia osiguranja pokriva smrt zbog nezgode, trajni invaliditet, smrt zbog prometne nezgode i iznenadnu smrt od bolesti, a do kraja kolovoza možete iskoristiti akciju od 20 posto popusta na online ugovaranje individualnog osiguranja od nezgode ako ste korisnik programa pogodnosti Dobra prilika.

Na stranicama Croatia osiguranja možete jednostavno napraviti izračun police i za već od 50 kuna godišnje možete si osigurati naknadu u slučaju nezgoda.

Kako postati korisnik Dobre prilike?

U programu Dobra prilika mogu sudjelovati privatni klijenti Croatia osiguranja koji imaju ugovoreno jedno od sljedećih osiguranja: obvezno auto osiguranje, zdravstveno, životno, osiguranje doma ili kasko osiguranje brodica i jahti.

U programu je više od 100 tvrtki partnera za kupnju proizvoda ili usluga i to na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, koji nude brojne popuste korisnicima Dobre prilike. Osim toga, svaki prvi ponedjeljak u mjesecu korisnici mogu sudjelovati u nagradnim igrama i kvizovima na kojima se dijele vrijedne nagrade.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLIJEDI PRIJAVA ZAVODU ZA SOCIJALNI RAD

Djeca na romobilu izletjela pred auto, ozlijeđena su

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati