Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
50 godina mature koprivničkih gimnazijalaca

“Nekadašnje kolege iz razreda i dalje su iznimno povezani, nalaze se kad god uhvate priliku”

Koprivnički gimnazijalci iz generacije 1973/74. okupili su se kako bi proslavili 50 godina mature. Okupili su se nekadašnji učenici sva tri razreda koprivničke gimnazije koje je život u međuvremenu rasuo po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, od Zagreba, Umaga, Ludbrega, ali u Podgoricu u Crnoj Gori. Ipak, većina ih i danas živi u Koprivnici i okolici, a glasnogovornica generacije Katarina Vuljak ističe da su i dalje iznimno povezani.

– Često se čujemo i u kontaktu smo. Družimo se kada god uhvatimo priliku, a neki od nas su povezani i kumstvima. Bila je to jako uspješna generacija i mnogi su imali i još uvijek iznimno uspješne karijere, a bilo je jako lijepo ponovno se vratiti u nekadašnje školske klupe i prisjetiti se tih prekrasnih dana – kazala je Vuljak i dodala da ih se na 50. godišnjici mature u koprivničkom hotelu okupilo pedesetak, kao i da se svi vesele ponovnom susretu.

FOTO Katarin Vuljak

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati