Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Netko je porušio tuđa stabla jabuke, oraha i drugih: “Ma, to je nesporazum!”

Kako doznajemo u PU koprivničko-križevačkoj, unatrag tri mjeseca nepoznati je počinitelj u Dijankovcu u dvorištu srušio i otuđio stabla jabuke, oraha, lješnjaka i druga, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili okolnosti ovog događaja. Podravski se u međuvremenu uputio na mjesto događaja i od nekih tamošnjih mještana doznali smo kako se radi o zemljištu kuće u kojoj već dulji niz godina nitko ne živi te kako je nedavno prodana. Dok je sama kuća, kako smo doznali, u ruševnom stanju, okućnica je zaista obrasla grmljem i raslinjem.

– Neki dan je bilo neko komešanje oko toga u selu, a bila je i policija. Koliko mi znamo, vlasnica je prodala kuću nekome tko nije odavde. No, oni su obećali da će nešto od toga i dalje sami održavati, neka stabla rušiti i slično – pojašnjava jedan od mještana.

– No, onda su jednom prilikom povjerili taj posao nekom drugom, koji je izgleda porušio nešto što očito nije smio, odnosno što nije bio dio dogovora – pojašnjava nam jedan od mještana, ističući kako je očito došlo do nesporazuma.

– Kada je taj vlasnik došao i vidio da nekih stabala nema, tada je najvjerojatnije alarmirao policiju – nadodaje mještanin, na ovaj način neslužbeno rasvijetlivši ovaj slučaj, za koji još uvijek nemamo službenu potvrdu policije.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Gori obiteljska kuća, vatrogasci i policija na mjestu događaja

UMALO NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ĐURĐEVCA

Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu. U štaglju ga pronašla prestravljena supruga

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

Obavijest potrošačima

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta. Moguća je prisutnost plastike

VEĆ MJESEC DANA NE OBILAZI TEREN

Zapošljava se vozač Bibliobusa koji će kroz mjesec dana voziti i potpuno novo vozilo

GRADONAČELNIK JAKŠIĆ POTVRDIO NA RKC-U

Doznajemo kolika će uskrsnica biti isplaćena umirovljenicima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati