Novi poziv za upis djece u vrtiće nakon uporabne dozvole

Dogradnja Dječjeg vrtića Križevci nedavno je privedena kraju, čime će se znatno smanjiti lista čekanja djece na upis. Nakon zadnjeg provedenog upisa, koji je trajao od 7. do 14. travnja, bez mjesta je ostalo 77 djece no iz Grada Križevaca obavještavaju roditelje kako će se dobivanjem uporabne dozvole raspisati novi javni poziv i time upisati još djece.

Međutim, djece koje čekaju na upis i dalje je više nego što ih vrtići mogu primiti, ali iz Grada obećavaju kako će učiniti sve da nijedno dijete sa svim uvjetima za upis u vrtić ne ostane bez mjesta u njemu. Također, iz Grada poručuju da će prijaviti projekt izgradnje novog vrtića, i to u Karanama, a financiranje izgradnje i opremanja pokušat će ostvariti sredstvima Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Podsjećaju kako i dalje sufinanciraju smještaj one djece koja nisu ostvarila upis u vrtiće na području grada i u susjednim općinama, kao i u obrtu za čuvanje djece u Križevcima.

Foto: arhiva Podravskog lista

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI