Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novi ravnatelj za nove projekte: Pred Latinom obnova igrališta i nova srednja škola!

Kako doznajemo, župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić sastali su se s novim ravnateljem Srednje škole Koprivnica Marijom Latinom. Petogodišnji mandat preuzeo je 30. rujna 2022. godine.

Predstavio im je dugoročni razvojni plan koprivničke Srednje škole Koprivnica, usmjeren na stvaranje još boljih materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike, povećanje prostornih kapaciteta, internacionalizaciju ustanove i povezivanje s tržištem rada. 

.Pred vama je mnogo posla u organizacijskom i razvojnom smislu, a Županija će vam biti na raspolaganju u vašim potrebama te možete računati na našu podršku u svim projektima i aktivnostima koje trenutno provodite, kao i za one projekte koje planirate realizirati u budućnosti – istaknuo je župan.

Inače, u Srednjoj školi u tijeku su radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba dvorane, kao i izrada dokumentacije za obnovu sportskog igrališta.

-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ odobrilo je projekt „Izrada projektno-tehničke dokumentacije za projekt izgradnje nove zgrade Srednje škole Koprivnica“ – navode u Županiji.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI