Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRESELILI NA SUSJEDNU ADRESU

Novi Robin market u Sokolovcu

U petak, 3. svibnja Robin market br. 47 nakon dva tjedna stanke preselio je na lokaciju preko puta nekadašnjeg Robin marketa, na adresu Koprivnička ulica 1 u Sokolovcu.

Na 70 metara kvadratnog prodajnog prostora, Robin market nudi asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično.

Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta je od ponedjeljka do subote od 6 do 21 sat te radnim nedjeljama od 7 do 20 sati. Također, tijekom svibnja ova Robin trgovina će raditi svake nedjelje, a radno vrijeme svih  marketa uvijek je moguće provjeriti na https://www.robin.hr/marketi ili na Google lokacijama.

Kao i dosada, za dobar ugođaj i odličnu uslugu, za kupce će u trgovini svakodnevno na raspolaganju biti Duška, Elizabeta, Slađana, Suzana, Suzana i Sanja zbog čije je ljubaznosti i dobrog raspoloženja, kupovina u Robinu još ljepša i ugodnija! 

„Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Robin marketa te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci iz Sokolovca biti zadovoljni novim i moderno uređenim prodajnim prostorom kao i samom ponudom marketa te da će se lako naviknuti na novu lokaciju.“ Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina

Pogledajte video i fotogaleriju s otvorenja…

FOTO Robin marketi

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu

Edukativno druženje

Branitelji i polaznici COOR Podravsko sunce zajedno uređivali okoliš i pecali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati