Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obišli radove na sportskoj infrastrukturi pa posjetili bivši granički prijelaz

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić s pročelnicima posjetili su Općinu Gola te zajedno s načelnikom Stjepanom Milinkovićem i ravnateljicom Osnovne škole Gola, Violetom Pranjić, obišli radove rekonstrukcije vanjskog sportskog igrališta škole.

Podsjetimo, nedavno je potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova ukupne vrijednosti više od milijun kuna, pri čemu Općina Gola sufinancira projekt sa 650 tisuća kuna, dok će ostatak sredstava osigurati Koprivničko-križevačka županija.

-Cilj projekta je unaprijediti sportsku infrastrukturu te popularizirati sport i fizičku aktivnost u lokalnoj zajednici. Radovi ukljućuju asfaltiranje postojećeg igrališta uz postavljanje višeslojnog sustava za vanjske multifunkcionalne sportske terene, postavljanje dva koša za košarku, atletske staze,  postavljanje bazena s pijeskom namijenjenog skoku u dalj, a izgraditi će se i vježbalište koje će se sastojati od nekoliko multifunkcionalnih sprava. Obnovljeno školsko igralište biti na raspolaganju i Školskom sportskom klubu koji djeluje u okviru Osnovne škole Gola, a isto tako će na korištenje biti i ostalim sportskim klubovima na području Općine – poručili su iz Županije.

U povodu ulaska Hrvatske u schengenski prostor Župan i suradnici obišli su i nekadašnji granični prijelaz s Republikom Mađarskom te je Župan je tom prilikom izrazio zadovoljstvo mogućnostima koje se time otvaraju za naše građane, a posebno u pogledu gospodarstva, turizma i prekogranične suradnje.

FOTO Kckž

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI