Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obišli radove na sportskoj infrastrukturi pa posjetili bivši granički prijelaz

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić s pročelnicima posjetili su Općinu Gola te zajedno s načelnikom Stjepanom Milinkovićem i ravnateljicom Osnovne škole Gola, Violetom Pranjić, obišli radove rekonstrukcije vanjskog sportskog igrališta škole.

Podsjetimo, nedavno je potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova ukupne vrijednosti više od milijun kuna, pri čemu Općina Gola sufinancira projekt sa 650 tisuća kuna, dok će ostatak sredstava osigurati Koprivničko-križevačka županija.

-Cilj projekta je unaprijediti sportsku infrastrukturu te popularizirati sport i fizičku aktivnost u lokalnoj zajednici. Radovi ukljućuju asfaltiranje postojećeg igrališta uz postavljanje višeslojnog sustava za vanjske multifunkcionalne sportske terene, postavljanje dva koša za košarku, atletske staze,  postavljanje bazena s pijeskom namijenjenog skoku u dalj, a izgraditi će se i vježbalište koje će se sastojati od nekoliko multifunkcionalnih sprava. Obnovljeno školsko igralište biti na raspolaganju i Školskom sportskom klubu koji djeluje u okviru Osnovne škole Gola, a isto tako će na korištenje biti i ostalim sportskim klubovima na području Općine – poručili su iz Županije.

U povodu ulaska Hrvatske u schengenski prostor Župan i suradnici obišli su i nekadašnji granični prijelaz s Republikom Mađarskom te je Župan je tom prilikom izrazio zadovoljstvo mogućnostima koje se time otvaraju za naše građane, a posebno u pogledu gospodarstva, turizma i prekogranične suradnje.

FOTO Kckž

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DIO NJIH JOŠ UVIJEK ČEKA ISPLATU POTPORA

Agencija za plaćanja ima obavijest za poljoprivrednike

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Trgovački lanac iz prodaje povlači prehrambeni proizvod zbog otkrivene opasne bakterije

FARMACEUTSKA TVRTKA PRIJAVILA HALMED-U

U tijeku je nestašica poznatih tableta za visoki krvni tlak

NEĆE GA BITI DO VELJAČE IDUĆE GODINE

Farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka za snižavanje kolesterola

MISLI NA ZDRAVLJE

Visoke razine kolesterola u krvi mogle bi izazvati još jedan ozbiljan zdravstveni problem

POTPORE

Agencija za plaćanja ima važnu obavijest za poljoprivrednike

Upišite pojam koji želite pretraživati